Ezanı duyduğumda namaz kılma isteği doğuyor

Ezanı duyduğumda namaz kılma isteği doğuyor

Fenerbahçeli Moussa Sow, Türkiye gibi Müslüman bir ülkede futbol oynamaktan dolayı mutlu olduğunu söyledi

Moussa Sow, Fenerbahçe'de oynadığı mevkiden ve Türkiye'de bulunmaktan dolayı mutlu... Türkiye gibi Müslüman bir ülkede futbol oynamaktan dolayı mutlu olduğunu belirten Senegalli forvet, Türkiye ile Fransa arasındaki farkları da sıraladı.

Sow, Fenerbahçe Gazetesi'nin 133. sayısında yer alan röportajında, forvette, sağ ve sol kanatta görev yaptığını belirten Sow, nerede faydalı olacaksa orada oynamaya hazır olduğunu söyledi.

"EZAN SESİ DUYDUĞUMDA..."

Fransa ile Türkiye arasında çok fark olduğunu belirterek, şu ifadeleri kullandı:

"Fransa'da ezan sesi hiç duymazsınız. Türkiye'de ise ezan seslerini duyuyorum. Ezan sesini duyduğumda içimde camiye gidip hemen namaz kılma isteği doğuyor. Kişisel olarak gerçekten mutluluk verici bir durum. Tüm Müslümanların da böyle düşündüğünü biliyorum. Burada olmak benim için çok güzel. Ezanı duyunca, ezandan sonra camiye gittiğimde mutlu oluyorum. Bu konuda da beni Fenerbahçe’ye getirdiği için Allah'a şükrediyorum." 

Fenerbahçe'ye geldiği dönemde yarım sezonda 8 gol attığını, sonraki yıl Türkiye Kupası'nı kazandıklarını ve geçen sezon da şampiyon olduklarını hatırlatan Senegalli futbolcu, her kupadan sonra farklı güzel duygular yaşadığını anlattı.

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.
1 Yorum