Etimesgut'taki zırhlı birlikler Burdur'a gelmeye başladı

Etimesgut'taki zırhlı birlikler Burdur'a gelmeye başladı

Ankara'da Etimesgut Zırhlı Birlikler Okulu ve Eğitim Tümen Komutanlığı'nın dağıtılmasının ardından 2 bin kişilik askeri birlik Burdur'a taşınıyor.

Ankara'da Etimesgut Zırhlı Birlikler Okulu ve Eğitim Tümen Komutanlığı'nın dağıtılmasının ardından 2 bin kişilik askeri birliğin Burdur'a taşınma işlemleri başladı. Bu sabah 45 askeri araç demiryoluyla kente ulaştı.

45 ZIRHLI PERSONEL TAŞIYICI GARA ULAŞTI

15 Temmuz darbe girişiminin ardından askeri birliklerin şehir dışına taşınması uygulaması kapsamında Ankara Etimesgut Zırhlı Birlikler Okulu ve Eğitim Tümen Komutanlığı'ndaki birlikler çeşitli şehirlere dağıtılırken, 2 bin kişilik askeri birliğin Burdur'a gönderilmesi kararlaştırıldı. Bu kapsamda Ankara'dan yüklenen 45 zırhlı personel taşıyıcının (ZPT) bulunduğu tren, saat 07.30'da Burdur Tren Garı'na ulaştı.

TRAFİK POLİSLERİ EŞLİĞİNDE NAKLEDİLDİ

Trenden indirilen araçlar, 58'inci Piyade Alayı Binbaşı Maruf Kışlası'na trafik polisleri eskortluğunda nakledildi. 58'inci Piyade Alay Komutanı Albay Hakan Tutucu da tren istasyonuna gelerek yetkililerden bilgi aldı. Askeri birliğin taşınma işleminin ne zaman tamamlanacağı belirtilmedi.

Türkiye

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.