Erzurum Kültür ve Eğitim Vakfı'nın referandum açıklaması

Erzurum Kültür ve Eğitim Vakfı'nın referandum açıklaması

Bu inancımız doğrultusunda Erzurum Kültür ve Eğitim Vakfı olarak kanaatimizi referandumda

Risale Haber-Haber Merkezi

Erzurum Kültür ve Eğitim Vakfı Mütevelli Heyeti tarafından yapılan açıklamada referandumda 'Evet' oyu kullanılacağı belirtildi.

Açıklama şöyle:

Sayın Cumhurbaşkanımızın, “Anayasada Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun"un, halkoyuna sunulmak üzere Başbakanlığa gönderdiğini büyük bir memnuniyetle öğrenmiş bulunuyoruz.

Ülke yönetiminin sivilleşmesi konusunda hükûmetimizin bugüne kadar attığı büyük adımlardan sonra, bu konuda daha geniş imkânlar sağlayacak olan yeni anayasanın Büyük Millet Meclisinden geçmesiyle ülkemizin geleceği için çok hayırlı bir adım atılmıştır.

Hem yönetimin tamamen sivilleşmesi hem de koalisyon hükûmetleriyle ülkemizin mazide uğradığı büyük kayıpların bir daha yaşanmaması için halkımızın bu değişiklikleri destekleyeceğine gönülden inanıyoruz.

Bu inancımız doğrultusunda Erzurum Kültür ve Eğitim Vakfı olarak kanaatimizi referandumda EVET oyu kullanma şeklinde belirlemiş bulunuyoruz.

Anayasa değişikliklerinin milletimize ve devletimize hayırlı olmasını diliyor, EVET kampanyasına elden geldiğince destek verilmesi gerektiği kanaatimizi kamuoyuna saygı ile arz ediyoruz.

Erzurum Kültür ve Eğitim Vakfı Mütevelli Heyeti

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.