Erkekler, Beşiktaş Meydanı'nda Dile Geldi

Erkekler, Beşiktaş Meydanı'nda Dile Geldi

İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi'nin Beşiktaş meydanındaki otomatının karşısına geçen erkekler, değer verdikleri kadınlara olan duygularını megafonla dile getirdi.

İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi tarafından kadına şiddete dikkat çekmek amacıyla Beşiktaş meydanına kurulan otomatın karşısına geçen erkekler, sevgililerine, eşlerine, kızlarına, annelerine ya da değer verdikleri bir kadına olan duygularını megafonla dile getirdi.
DUYGULARINI PAYLAŞTILAR, HEDİYE KİTAP KAZANDILAR

Otomatın yanına rastgele gelen insanlarla tüm gün çekim yapıldı. Otomatla karşılıklı konuşarak küçük itiraflarda bulunan cesur erkekler, sonunda diz çöküp sevdiklerinden özür dilediler. Duygularını paylaşan erkekler, sonrasında ise otomat tarafından hediye edilen kitabı sevdiklerine ulaştırmak adına aldılar.
SOSYAL MEDYADA BİNLERCE KİŞİ İZLEDİ

İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi öğrencileri tarafından hazırlanan ve Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi öğrenciler tarafından tasarlanan otomatın içindeki kitaplar ise Fen-Edebiyat Fakültesi öğrencileri tarafından seçildi. Bir gün süren çekimler sonrasında hazırlanan video ise #cesaretinvarmı hashtagi ile sosyal medyada paylaşıldı ve binlerce kişi tarafından izlendi.

iha

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.