Erdoğan: Şu an bildiklerimi söyleyemeyecek durumdayım ama…

Erdoğan: Şu an bildiklerimi söyleyemeyecek durumdayım ama…

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen Öğretmenler Günü programında yaptığı konuşmada, “Görevden alınmalar devam edecek ama istiyoruz ki at izi it izine karışmasın. Ağlarım ağlatamam hissederim..."

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen Öğretmenler Günü programında konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Görevden alınanlar vesaire, bunları da tabii ki alacağız. Mümkün olduğunca da istiyoruz ki at izi it izine karışmasın ama bu tür şeyler de olur mu, tabii o kadar da olur. Çünkü A'dan Z'ye kendilerini acayip saklıyorlar. 'Ağlarım ağlatamam, hissederim söyleyemem, dili yok yok kalbimin, ondan ne kadar bizarım.' diyor şair. Şu anda bildiklerimi tabii söyleyemeyecek durumdayım ama günü geldiğinde inşallah onlar da belki kaleme dökülecektir. Çünkü her doğruyu her yerde, her zaman söylemek doğru değil. Onun için sabır gerekiyor." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasında şunları kaydetti:

"FETÖ KAYIP BİR NESİL OLUŞTURMUŞTUR"

* Biz terör örgütlerinin kanlı eylemlerinde kullanacağı malzemeleri değil ülkemizin istikbalini kurtaracak Asım'ın nesli gibi öğrenciler yetiştirmek istiyoruz. Bizler sömürge ajanları değil kendini tarihini bilen fikir işçileri yetiştirmek istiyoruz. Sihni formatlanmış at gözlüğü ile bakan gençler hangi okulu bitirirse bitirsin bu millete katkısı yoktur. Gerek PKK ve DHKPC gibi gerekse DEAŞ ve FETÖ gibi dini kavramların arkasına sığınan terör örgütlerinin en büyük istismar alanı eğitimdir. FETÖ zamanın gerisinde jakoben eğitim politikasının ürünüdür. Sen kalkıpta Pensilvanya'dakin şah damarından daha yakın görürsen sen ilim erbabı olamazsın. 12 Eylül darbesinden sonra milletimizin zeki ve başarılı evlatları bu ülkenin kollarına itilmiştir. Göz boyayan sloganlarla ailelere sızan FETÖ kayıp bir nesil oluşturmuştur. Bunlar kopyacı bir nesli devletin belli makamlarına yerleştirerek bir işgal hareketini gerçekleştirdiler. Tüm mesailerini Türkiye'yi karalamak için sarf ediyor.

"ŞU AN BİLDİKLERİMİ SÖYLEYEMEYECEK DURUMDAYIM"

* 15 Temmuz'da milletin kanını döktüler. Bu milleti, Külliye'yi bombalayanlar bunun eğitimini mi aldılar. Silahlı Kuvvetlerimize sızan bir grup terörist bu adımı attılar. Şimdi de bedelini ödüyorlar. Görevden alınmalar devam edecek ama istiyoruz ki at izi it izine karışmasın. Ağlarım ağlatamam hissederim söyleyemem dili yok kalbimin ondan ne kadar bizarım diyor şair. Şu an bildiklerimi söyleyemeyecek durumdayım ama günü geldiğinde onlar da kaleme dökülecektir. Onun için sabır gerekiyor.

Sabah

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.