Engelli yaşlı kadının evinde belediye ekiplerince temizlik

Engelli yaşlı kadının evinde belediye ekiplerince temizlik

MANİSA'nın Yunusemre İlçesi'nde yaşayan, görme engelli 64 yaşındaki Emine Eroğlu'nun evinden kullanılmayacak durumdaki eşyalarla birlikte yedi traktör çöp çıkarıldı.Dezenfekte edilen eve, eksik eşyaların temin edilip yerleştirileceği belirtildi.

Yunusemre Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğü'nün ortaklaşa çalışması sonucu; 50. Yıl Mahallesi'nde yaşayan şeker hastası ve görme engelli Emine Eroğlu'na yardım eli uzatıldı. Ekipler ilk olarak; evde bulunan kullanılamayacak durumdaki eşyalarında bulunduğu yedi traktör dolusu çöpü evden tahliye etti.


Çalışmaları yerinde takip eden Sosyal Yardım İşleri Müdürü Mustafa Süzer, "Daha önce de bu evde temizlik yaparak eksik eşyaları gidermiştik. Burada yaşayan Emine annemizin de daha sağlıklı ve huzurlu bir ortama yerleştirilmesi konusunda kendisini ikna edemediğimiz için burada yaşamaya devam etti. Ancak şu an ki durum yine içler acısı bir halde. Temizlik işleri müdürlüğümüz ile birlikte eve gelerek durum tespiti yaptık. Evde hemen temizlik çalışmalarına başladık. Temizlik işleri bittiğinde ilaçlama ekibimiz gelerek dezenfekte işlemi de yapacaklar. Ardından Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü olarak evin eksik olan eşyalarını temin ederek, evi kullanılabilir bir hale getirdikten sonra Emine annemize teslim edeceğiz" dedi.

DHA

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.