En Yeni ve En Güzel Resimli Cuma Mesajları- Cuma Mesajları (23 Aralık)

En Yeni ve En Güzel Resimli Cuma Mesajları- Cuma Mesajları (23 Aralık)

Bir Cuma Gününün daha yaklaşması ile birlikte Müslüman Halkımız Mübarek Cuma Günü'nün heyecanını yaşamaya başladı. 23 Aralık 2016'ya özel Resimli Cuma Mesajları ile Facebook,Twitter ve Whatsapp için Cuma Mesajları burada.

23 Aralık itibari ile bir Cuma Günü'ne daha kavuşacağız. Biz Müslümanların bayramı olan ve haftanın en mübarek günü olan Cuma Günü, Müslüman vatandaşlarımız yine Cami'leri doldurup taşıracak. En yeni ve en güzel Cuma Mesajları ise bu mübarek günde Müslümanların birbirlerine yakınlaşması ve birbirlerinin Cuma'sını tebrik etmek için en çok arananlar arasına girdi.

Facebook Cuma Mesajları, Twitter Cuma Mesajları ve Whatsapp Cuma Mesajları sayesinde, insanlar birbirlerinin Cuma'sını tebrik ediyor ve bu mübarek günü kutlamalarına vesile oluyor. En güzel ve en yeni Resimli Cuma Mesajlarını ise haberimizin içeriğinden bulabileceksiniz.

En güzel ve en yeni Resimli Cuma Mesajları'nı sevdiklerinize, eşlerinize, dostlarınıza ve akrabalarınıza gönderebilisiniz. 23 Aralık Cuma Mesajları'nda ayrıca SMS için özel hazırladığımız en güzel Cuma Sözlerini de bulabilirsiniz.

23 Aralık 2016 Resimli Cuma Mesajları

cuma-dualari.jpgresimli-cuma-mesajlari.jpgiste-en-guzel-cuma-mesajlari-ve-dualari-25-mart-2016-6781009.jpegresized_53add-b7d6ff69cumamesaj.jpgcuma3.jpgcuma-mesaji-1.jpgresimli-cuma-mesajlari-10.jpgcuma_mesajlari_tebrikleri1.jpgcuma-mesajlari-en-guzel-resimli-ve-anlamli-cuma-mesajlari-burada-1455866642.jpgresimli-cuma-mesajlari-002.jpg

23 Aralık en güzel SMS Cuma Mesajları- Cuma Sözleri

Resimli Mesajların yanı sıra, Kısa Mesaj ile gönderebileceğiniz Mesajlar da mevcuttur.

-Allah (c.c.) dua ve tövbelerimizi kabul, sağlığımızı daim, kazandıklarımızı helal, kalplerimizi huzur, evlerimizi bereket ile doldursun İnşAllah. Hayırlı Cumalar
-Allah (c.c.) bizleri sabaha ulaştırdığı gibi akşama, akşama ulaştırdığı gibi sabaha ulaştırsın. Hayırlı ve bereketli Cumalar dilerim.
- Allah'ım, bize Cennet'in kokusunu duyur ve Ahirette nimetlerinden nasiplendir. Bu Mübarek günde kıldığımız namazları kabul eyle. Amin. Hayırlı Cumalar
- Ey Yüce Rabbimiz, evlerimizden bereketi, dillerimizden duayı, kalplerimizden imanı, hayatımızdan Resul'ünün Sünnetini ve sevgisini eksik etme. Hayırlı Cumalar dilerim.
-Bizi dostlarına dost, düşmanlarına düşman olanlardan ve sabreden ve şükredenlerden eyle! İşinde sebat eden, nimetine şükreden, ibadetini güzel yapan, doğru konuşanlardan eyle Ya Rabbim. Amin. Hayırlı Cumalar dilerim.
-Ayakları şişerdi, o öpülesi ayakları. Ama bizim gibi sabahlara kadar gezmekten değil, sabaha kadar ibadet etmekten. Az yerdi, ama bizim gibi rejim yapmak için değil, fakirliği seçtiğinden. Gece gündüz ağlardı, o ağlayınca meleklerin gözleri dolardı ama bizim gibi pembe diziler yüzünden değil, Mevlaya olan aşkından. Ne kadar farklıyız değil mi Allah rasülünden. Mevla bütün amellerimiz ve niyetlerimizle ona benzemeyi nasip etsin. Amin. Hayırlı cumalar.
- Şu mübarek Cuma Günü Dua damlaları gönlünüze dolsun. Gününüz aydın ve bereketli olsun. Ettiğiniz dualar kabul, Cuma'nız mübarek olsun.
- Umutsuz kapılar vardır açılmaz, Rabbin kapısı ise büyüktür, kapanmaz. Sen umudunu kaybetme, Rabbim kulunu bırakmaz. Hayırlı Cumalar.

Risalehaber.com

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.
1 Yorum