En Yeni ve En Güzel Resimli Cuma Mesajları (26 Mayıs)

En Yeni ve En Güzel Resimli Cuma Mesajları (26 Mayıs)

Cuma Mesajları ve Resimli Cuma Mesajları, her hafta olduğu gibi bu hafta da, Cuma Günü'nün sevincini çevresindekiler ile paylaşmak isteyenlerin en çok aradığı kelimeler oldu. 26 Mayıs 2017 için En Yeni ve En Güzel Cuma Mesajları sizlerle...

26 Mayıs 2017 itibari ile ülkemiz bir Cuma Günü'ne daha erişmenin sevincini yaşıyor. Biz Müslümanların en kutsal günü olan Cuma Günü, Cuma Namazı ile birlikte bu mübarek günün nurundan her şekilde istifade etmek isteyen Müslüman Halkımızın değerlendirmek istediği bir gün olarak dikkat çekiyor.

En Güzel Resimli Cuma Mesajları ile insanlar birbirinin Cuma'sını tebrik ederken, En güzel SMS Cuma Mesajları da yine güzel sözler ile Müslümanların gönül bağı kuvvetleniyor.

26 Mayıs Cuma Mesajları her hafta olduğu gibi, bu hafta da en güzel Cuma Mesajları'nın toplandığı haberimizin içeriğinde.

Facebook Cuma Mesajları, Twitter Cuma Mesajları da sosyal mecralar üzerinden çevresindekilerin Cuma'sını tebrik etmek isteyen Müslümanların en çok aradığı kelimeler arasına girdi bile. Ayrıca İnsanlar, Whatsapp Cuma Mesajları lle sevdiklerine, dostlarına özel Resimli Cuma Mesajları'nı da gönderebiliyor.

EN GÜZEL VE EN YENİ RESİMLİ CUMA MESAJLARI

2_t.jpg36_d_1.jpg650x344-en-guzel-ve-yeni-cuma-mesajlari-icin-tikla-iste-resimli-cuma-mesajlari-1479404269160.jpeg22017-e4b1d1f270097204b67c3e61349fd5e9.jpgcumaduam_1.jpgcuma_mesaji_en_guzel_cuma_mesajlari_ve_dualari_29_nisan_2016_cuma_mesaji_h119339_60a3c-001.jpgcuma-mesajlari-resimli-cuma-mesajlari-en-guzel-8995633_2489_m.jpgen-guzel-cuma-mesajlari-resimli-cuma-mesajlari-8972437_2702_m.jpgresized_0466c-36516dc3cumamesaj.jpgresimli-hayirli-cumalar-mesajlari-indir_56533557.jpgresized_2f903-52234ae1kisacumamesajlari.jpg

26 MAYIS CUMA MESAJLARI VE SÖZLERİ

Resimli Mesajların yanı sıra, Kısa Mesaj ile gönderebileceğiniz Mesajlar da mevcuttur.

-Allah (c.c.) dua ve tövbelerimizi kabul, sağlığımızı daim, kazandıklarımızı helal, kalplerimizi huzur, evlerimizi bereket ile doldursun İnşAllah. Hayırlı Cumalar
-Allah (c.c.) bizleri sabaha ulaştırdığı gibi akşama, akşama ulaştırdığı gibi sabaha ulaştırsın. Hayırlı ve bereketli Cumalar dilerim.
- Allah'ım, bize Cennet'in kokusunu duyur ve Ahirette nimetlerinden nasiplendir. Bu Mübarek günde kıldığımız namazları kabul eyle. Amin. Hayırlı Cumalar
- Ey Yüce Rabbimiz, evlerimizden bereketi, dillerimizden duayı, kalplerimizden imanı, hayatımızdan Resul'ünün Sünnetini ve sevgisini eksik etme. Hayırlı Cumalar dilerim.
-Bizi dostlarına dost, düşmanlarına düşman olanlardan ve sabreden ve şükredenlerden eyle! İşinde sebat eden, nimetine şükreden, ibadetini güzel yapan, doğru konuşanlardan eyle Ya Rabbim. Amin. Hayırlı Cumalar dilerim.
-Ayakları şişerdi, o öpülesi ayakları. Ama bizim gibi sabahlara kadar gezmekten değil, sabaha kadar ibadet etmekten. Az yerdi, ama bizim gibi rejim yapmak için değil, fakirliği seçtiğinden. Gece gündüz ağlardı, o ağlayınca meleklerin gözleri dolardı ama bizim gibi pembe diziler yüzünden değil, Mevlaya olan aşkından. Ne kadar farklıyız değil mi Allah rasülünden. Mevla bütün amellerimiz ve niyetlerimizle ona benzemeyi nasip etsin. Amin. Hayırlı cumalar.
- Şu mübarek Cuma Günü Dua damlaları gönlünüze dolsun. Gününüz aydın ve bereketli olsun. Ettiğiniz dualar kabul, Cuma'nız mübarek olsun.
- Umutsuz kapılar vardır açılmaz, Rabbin kapısı ise büyüktür, kapanmaz. Sen umudunu kaybetme, Rabbim kulunu bırakmaz. Hayırlı Cumalar.

Risalehaber.com

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.