En ucuz pideyi onlar satıyor

En ucuz pideyi onlar satıyor

Halk Pide, geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da 250 gram ve 60 kuruş olarak Başkentlilerin iftar sofralarında yerini alacak.

Halk Ekmek Fabrikası, 11 ayın sultanı Ramazan Ayı alışverişlerinin yapıldığı, her akşam ayrı yemeklerin pişirilmeye çalışıldığı mübarek Ramazan ayında, iftar soflarının hurma, zeytin gibi vazgeçilmezi olan Ramazan Pidesi’nin, Başkentlilerin sofralarına buharı üzerinde ulaşması için öğle saatlerinde üretime başlayacak.
 
Pidenin iftar saati öncesi büfelere zamanında ulaştırılması için de her türlü önlemin alındığını kaydeden Büyükşehir Belediyesi Halk Ekmek Fabrikası Genel Müdürü Ali İlkbahar, “Geçtiğimiz yıl Başkentlilerden yoğun talep gören pidemizin üretim kapasitesini bu yıl maksimum seviyede tutuyoruz. İlk gün gelecek talep doğrultusunda üretimi gerçekleştireceğiz” dedi.
 
ÖZEL FIRINLARDA PİDE FİYATI 1,5 LİRA
 
Özel fırınlarda Ramazan Pidelerinin 300 gram ve 1,5 lira olarak satışa sunulacağını da belirten İlkbahar, “Türkiye’nin el değmeden üretilen ilk pidesi olan ve 250 gram, 60 kuruş olarak satışa sunulacak Halk Pidemize, ilk dokunan kişi tüketici olacak” diye konuştu.
 
İlkbahar, oruç ayı Ramazan’ın ilk günü olan 28 Haziran Cumartesi günü sofralarda yerini alacak olan Halk Pide’yi tüm Başkentlilerin tüketebilmesi için fiyatının ve gramajının geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da aynı olacağını söyledi.
 
haber7 

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.