En güzel ve en yeni Resimli Cuma Mesajları (25 Kasım)

En güzel ve en yeni Resimli Cuma Mesajları (25 Kasım)

Bir Cuma gününe daha kavuşmamız ile birlikte pek çok kişi, eşine, dostuna, sevdiğine gönderebileceği en güzel Cuma mesajlarını arıyor. Facebook, Whatsapp ve Twitter'da da kullanılabilecek en güzel ve en yeni Cuma Mesajları burada....

25 Kasım 2016 itibari ile bir Cuma Günü'ne daha kavuşmanın heyecanını tüm islam alemi olarak yaşıyacağız. Müslümanların bayramı ve en değerli günü olan Cuma Günü için vatandaşlarımız Resimli ve sözlü Cuma Mesajlarını arıyor.

Cuma biz Müslümanlar için haftanın bayramı, en mübarek günüdür. Her Cuma olduğu gibi bu Cuma da Müslüman halkımız Camilere akın ederek Mübarek Cuma Günü'nün en önemli ibadeti olan Cuma Namazı'nı eda edecekler. Cuma Namazı dışında, biz Müslümanların kardeşlik bağlarının güçlendiği gün olma özelliği de taşıyan Cuma Günü için en güzel resimli ve sms için sözlü Cuma mesajları ile de bu mübarek günü sevdikleri ile beraber kutlayacaklar.

Cuma Günü haftanın en bereketli, en önemli günü olma özelliği taşıyor. Cuma, biz Müminlerin bayramıdır. Cuma günü yapılan ibadetler iki kat feyizlidir ve iki kat fazla sevabı vardır. Cuma Günü'nün en önemli ibadeti ise şüphesiz ki Cuma Namazı'dır.

Cuma Namazı dışında, bu mübarek günde Müslümanların kardeşlik bağının güçlenmesi için pek çok kişi Facebook, Twitter ve Whatsapp gibi platformlarda Cuma mesajları paylaşarak eş, dost ,akraba gibi yakınlarının da Cuma'sını tebrik etmek istiyor.

Hadis-i Şerifler'de Cuma Günü şöyle tasvir edilmiştir;

Cuma günü geldiği için sevinen bir mümine, kıyamete kadar her gün, o kadar sevap verilir ki, adedini Allahü teâlâ bilir.

Cuma namazı kılmak; köle, kadın, çocuk, hasta hariç, her müslümana farzdır.

Cuma namazı kılmayanın kalbi mühürlenir, gafil olur.

Cumartesi günleri Yahudilere, pazar günleri nasaraya verildiği gibi, Cuma günü, Müslümanlara verildi. Bugün, Müslümanlara hayır, bereket, iyilik vardır.

25 Kasım 2016 Resimli Cuma Mesajları

Her hafta olduğu gibi, bu hafta da halkımız birbirleri arasındaki kardeşlik bağını güçlendirmek ve Cuma Günü'nün nuru ve bereketini sevdikleri ile paylaşmak için en yeni Cuma Mesajlarını aramaya koyuldu. Biz de en güzel Cuma Mesajları'nı sizler için derledik. Bu güzel Mesajları Facebook, Twitter, İnstagram, Whatsapp gibi sosyal platformlarda paylaşabilirsiniz.

cuma-dualari.jpgresimli-cuma-mesajlari.jpgiste-en-guzel-cuma-mesajlari-ve-dualari-25-mart-2016-6781009.jpegcuma3.jpgcuma-mesaji-1.jpgresized_06f5c-fd838eaecumamesaj.jpgcuma-mesajlari-en-guzel-resimli-ve-anlamli-cuma-mesajlari-burada-1455866642.jpgwhatsapp-cuma-mesajlari.jpgresized_5975a-de9158d3cumamesajlari.jpg

SMS için 25 Kasım Cuma Mesajları

Resimli Mesajların yanı sıra, Kısa Mesaj ile gönderebileceğiniz Mesajlar da mevcuttur.

-Allah (c.c.) dua ve tövbelerimizi kabul, sağlığımızı daim, kazandıklarımızı helal, kalplerimizi huzur, evlerimizi bereket ile doldursun İnşAllah. Hayırlı Cumalar
-Allah (c.c.) bizleri sabaha ulaştırdığı gibi akşama, akşama ulaştırdığı gibi sabaha ulaştırsın. Hayırlı ve bereketli Cumalar dilerim.
- Allah'ım, bize Cennet'in kokusunu duyur ve Ahirette nimetlerinden nasiplendir. Bu Mübarek günde kıldığımız namazları kabul eyle. Amin. Hayırlı Cumalar
- Ey Yüce Rabbimiz, evlerimizden bereketi, dillerimizden duayı, kalplerimizden imanı, hayatımızdan Resul'ünün Sünnetini ve sevgisini eksik etme. Hayırlı Cumalar dilerim.
-Bizi dostlarına dost, düşmanlarına düşman olanlardan ve sabreden ve şükredenlerden eyle! İşinde sebat eden, nimetine şükreden, ibadetini güzel yapan, doğru konuşanlardan eyle Ya Rabbim. Amin. Hayırlı Cumalar dilerim.
-Ayakları şişerdi, o öpülesi ayakları. Ama bizim gibi sabahlara kadar gezmekten değil, sabaha kadar ibadet etmekten. Az yerdi, ama bizim gibi rejim yapmak için değil, fakirliği seçtiğinden. Gece gündüz ağlardı, o ağlayınca meleklerin gözleri dolardı ama bizim gibi pembe diziler yüzünden değil, Mevlaya olan aşkından. Ne kadar farklıyız değil mi Allah rasülünden. Mevla bütün amellerimiz ve niyetlerimizle ona benzemeyi nasip etsin. Amin. Hayırlı cumalar.
- Şu mübarek Cuma Günü Dua damlaları gönlünüze dolsun. Gününüz aydın ve bereketli olsun. Ettiğiniz dualar kabul, Cuma'nız mübarek olsun.
- Umutsuz kapılar vardır açılmaz, Rabbin kapısı ise büyüktür, kapanmaz. Sen umudunu kaybetme, Rabbim kulunu bırakmaz. Hayırlı Cumalar.

Risalehaber.com

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.