En güzel Resimli Aşure Günü Mesajları- Whatsapp-Facebook ve Twitter için Aşure Günü mesajları

En güzel Resimli Aşure Günü Mesajları- Whatsapp-Facebook ve Twitter için Aşure Günü mesajları

2016 Aşure günü 11 Ekim 2016 Salı gününe denk geliyor. Biz Müslümanların bu mübarek gününde sevdiklerinizin Aşure Günü'nü tebrik etmek ve bu güzel günü birbiriniz ile paylaşmak için en güzel Resimli Aşure Günü mesajları sizinle...

Aşure günü mesajları, yarın, yani 11 Ekim 2016 gününün Aşure Günü olması sebebiyle günün en çok arananlarından biri olmaya başladı.Aşure gününe özel en yeni ve en güzel Aşure Günü mesajlarını Risale Haber olarak sizler için derledik. Facebook, Twitter ve Whatsapp gibi sosyal paylaşım platformlarından eşinizin,dostunuzun, arkadaşlarınızın, akrabalarınızın Aşure Günü'nü Resimli Mesajlar ile kutlayabilir, onlarla bu sevinci paylaşabilirsiniz.

Hem Resimli Aşure Günü mesajları ile, hem de SMS için özel sözler ile sevdiklerinizi mutlu edebilirsiniz. Aşure Günü, bir çok anlam ve öneminin yanında paylaşmayı ve yakınlaşmayı da temsil eder.

Aşure Günü için SMS Mesajları:

- Aşure Gününüzü kutlar, sevdikleriniz ile mutlu ve hayırlı günler dilerim.

- Bu mübarek günde yapacağınız tüm ibadetlerin Allah (c.c.) tarafından kabul olunmasını dilerim. Hayırlı günler.

- Aşure Günü Oruç tutanın bir yıllık günahı affolunur (Hadis-i Şerif). Aşure gününüzü kutlarım.

- Aşure Gününüz mübarek olsun, Allah bu gün tuttuğunuz oruçları ve namazları kabul eylesin.

- Allah'u Teala, pek çok duayı Aşure Günü kabul eder. Dualarınızın ve ibadetlerinizin bu mübarek gün kabul edilmesini niyaz ediyorum. Hayırlı Günler.

-Sıla-i rahmi terk eden, Aşure günü akrabasını ziyaret ederse, Yahya ve İsa’nın sevabı kadar ecre kavuşur. Hadis-i Şerif

-Akıllı ol ey nefsim Ve bu fırsatı kaçırma. Senin bu kadar günahlarının arasında bu tür fırsatlara ihtiyacının ne kadar büyük olduğunu unutma. Tövbe et ve Yüce Allah’a dön. Aşüre günümüz mübarek olsun.

-Yüce Allah bu mübarek günün hatrına bizleri birlik ve beraberlikten ayrımasın. Vatanımızı ve bizleri her türlü musibetten korusun. Amin. Hayırlı Günler dilerim.

-Aşure Günü'nde sevdiklerimize, ev halkına, komşulara ikramda bulunmak ehemmiyetlidir. Rızık ve bereketin bu mübarek günde artması dileğiyle. Aşure Günümüz mübarek olsun.

- Aşure Günü tüm dualar kabul olur. Bir yıllık günahlar affolur. Rabbimizden bugün bol bol af niyaz edelim. Aşure gününüz mübarek olsun.

Whatsapp,Facebook ve Twitter için Resimli Aşure Günü Mesajları 2016:

1-050.jpg2as.pngac59fure-gc3bcnc3bcnc3bcz-mc3bcbarek-olsun.jpgasure-gunu-mesajlari.jpg

asure-gunu-mesajlari-01.jpgasure-gunu-mesajlari-3.jpgasure-gunu-sozleri-asure-gunu-mesajlari.jpglfbrh_1476109522_3227.jpg

Risalehaber.com

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.