En güzel karne hediyesi umre

En güzel karne hediyesi umre

Yarıyıl tatilinin ardından aileler çocuklarını karne hediyesi olarak umreye götürüyor

Yasin Yılmaz'ın haberi:

Okul öncesi, ilköğretim ve ortaöğretimdeki yaklaşık 17 milyon öğrencinin yarıyıl tatiline çıkmasının ardından bazı aileler çocuklarını karne hediyesi olarak tatile umreye götürüyor. Karnelerini alan çocuklarıyla birlikte anne ve babalar, çoğunlukla tur şirketleri ile yurt içinde veya yurt dışına tatile gidiyor. Çocuklarını karne hediyesi olarak tatile götüren ailelerin ilk ulaşım tercihi ise uçaklar oldu. Dış ve İç Hatlar Terminali ellerinde valizleri olan miniklerle doldu. Sömestr tatilini değerlendirmek isteyen öğrenciler ve aileleri tatili fırsat bilerek umre ziyaretini gerçekleştirirken kimi aileler de kayak merkezlerine uçtu. Tatil nedeniyle vatandaşların yurtdışına akın etmeleriyle sabah saatlerinde başlayan yoğunluktun dolayı uzun kuyruklar oluştu.

ÇOK HEYECANLIYIM

İlk karnesini alan 7 yaşındaki Saliha Meryem annesi ve ablası ile birlikte Umre ziyaretine gitti. Minik Saliha Meryem, çok heyecanlı ve mutlu olduğunu belirterek,'Çok heyecanlıyım. Annem karne hediyesi olarak ablam ile ikimizi umreye götürüyor. Çok mutluyum' dedi. Çocuklarını karne hediyesi olarak umreye götüren Muzaffer Sağlam, çocuklarının notlarının çok iyi geldiğini, takdir aldıklarını, karne hediyesi olarak onları umreye götürdüğünü söyledi. Oğlu Seyfettin de, karnesinin iyi olduğu için babasının umreye götürdüğünü ve çok mutlu olduğunu dile getirdi.

4 AYLIK ERVA'DA KUTSAL TOPRAKLARDA

4 aylık Erva 3,5 yaşındaki abisi Yusuf ve annesi ile birlikte Umre ziyaretine gitti. Okul öncesi eğitimi alan küçük Yusuf, karnesinin hepsi pekiyi gelmesiyle birlikte annesi ve 4 aylık kız kardeşi Erva ile Umre'ye gitti.

Yeni Şafak

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.