En fakir ülkeye Türkiye ulaştı

En fakir ülkeye Türkiye ulaştı

Cansuyu Yardımlalma Derneği, 150 bin metrekare yüzölçümü ve 160 milyon nüfusu ile dünyanın en yoğun ve en fakir ülkesi olarak kabul edilen Bangladeş'te 10 bin kişiye Ramazan kumanyası dağıttı

Başkent Dakka'ya bağlı on ayrı bölgede gerçekleştirilen gıda dağıtım çalışmalarında iki bin adet gıda kolisi, ortalama 10 bin ihtiyaç sahibi insana ulaştırıldı.

EMANETİ SAHİBİNE VERİYORUZ

Sıvı yağ, pirinç, şeker, mercimek, hurma gibi temel ihtiyaç malzemeleri bulunan kolileri ihtiyaç sahiplerine ulaştıran Cansuyu Yardımlaşma Derneği'nin Bangladeş yardımlarını organize eden Turgay Ayvazoğlu, yaptığı değerlendirmede Ramazan'ın bereketini Bangladeşlilerle paylaştıklarını ifade ederek 'Yokluğun ve yoksulluğun her metrekarede bütün yoğunluğu ile hissedildiği, bir lokma ekmek parası için saatlerce ter döküp günün sonunda eline sadece 3 dolar geçen insanların ülkesi Bangladeş'teyiz. Tek amacımız Türkiye'den almış olduğumuz emanetleri başkent Dakka civarında bulunan ihtiyaç sahibi kardeşlerimize bir an evvel ulaştırmak. İhtiyaç sahiplerinin, emanetlerini teslim aldıklarında yüzlerinde beliren tebessüm, o tebessüme sebep olan bağışçının kalbindeki huzuru yansıtıyor adeta' şeklinde konuştu.

Yeni şafak