En benzer ikiz yarışması

En benzer ikiz yarışması

Ordu’nun Ünye ilçesinde “En Benzer İkizler Yarışması” düzenlendi.

Ünyeli Talip ve Ahmet Aydın ikizlerinin sosyal medya üzerinden Ünyeli ikizler ile bir araya gelmek maksadıyla başlattığı belediye ve kaymakamlığın da desteği ile Ramazan etkinlikleri kapsamında bu yıl 2.’si gerçekleşen yarışmada genç yaşlı ve minik olmak üzere 29 ikiz kıyasıya yarıştı.
Benzerlikleri ile birbirinden ayırt etmenin bir hayli zor olduğu ikizleri arasında en çok birbirine benzeyen ikizleri belirlerken jüri oldukça zorlandı. Yarışma sonunda 12 yaş altı grubunda birinci Beril-Duru Sağlam, ikinci Elif-Ecrin Gümüş, üçüncü Berrin-Berra Baş olurken, 12 yaş üstü grubunda birinci Yağmur-Damla Şen, ikinci Fatma Atay ve Ayşe Atay Hamzaoğlu, üçüncü Tuba-Kübra Bulat oldu.
“BEN DE İKİZ OLABİLMEYİ ÇOK İSTERDİM”
En benzer ikizlerin seçildiği yarışmada konuşan Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, ikiz olmanın Allah’ın bir hikmeti olduğunu belirtirken, “İkizler, birbirlerine tıpatıp benzeyen bizim asla ayırt edemeyeceğimiz ama ailelerinin hemen ayırt ettiği insanlar. Ben de ikiz olabilmeyi çok isterdim” dedi.
“ÜNYE İKİZLERLE ANILACAK”
Etkinliğin fikir sahibi olan Ahmet-Talip Aydın kardeşler ise Ünye’nin ikizlerin adresi olacağını söylerken, “Geçen yıl birincisini yaptığımız yarışmayı bu sene de düzenledik. ‘En Benzer İkizler’ yarışmamıza Ünye dışından da katılımlar oldu. Hava muhalefeti nedeniyle çok görkemli bir program yapamadık ama inşallah seneye daha bol zaman ayırarak daha güzel olacak. Türkiye’deki bütün ikiz kardeşlerimizden yaptığımız bu yarışmaya katılmalarını bekliyoruz. Çok güzel hediyelerimiz olacak, Ünye’de bütün ikizleri buluşturarak kentimizi ikizlerin adresi yapacağız” diye konuştu.

İHA

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.