Emniyet Genel Müdürlüğü Personel Alım Şartları

Emniyet Genel Müdürlüğü Personel Alım Şartları

Emniyet Genel Müdürlüğü, geçtiğimiz günlerde yayınladığı bir ilan ile Sözleşmeli Personel Alımı yapacağını duyurdu. Peki EGM Personel Alım şartları neler? KPSS Şartı var mı? EGM'de nasıl sözleşmeli Personel olunur?

Emniyet Genel Müdürlüğü, önümüzdeki günlerde sözleşmeli personel alımı yapacağını internetten yayınladığı bir ilan ile duyurdu. Duyurunun ardından pek çok Emniyet Genel Müdürlüğü'ne sözleşmeli personel olarak nasıl girebileceğinin detaylarını arıyor. Devletin pek çok kurumunda açılan personel alımına bir yenisi de Emniyet Genel Müdürlüğü'nce eklendi. Peki EGM Personel Alım şartları nelerdir? KPSS Şartı olacak mı? Emniyet Genel Müdürlüğü Sözleşmeli Personel Alım şartları neler? gibi sorular yanıt buldu mu?

Emniyet Genel Müdürlüğü Personel Alımı ne zaman?

2016 yılının son döneminde Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından alınacak Sözleşmeli Personel Alım için başvurular 21 Kasım 2016 tarihinde başlayacak.

21 Kasım Pazartesi günü başlayacak olan personel alımı 2 Aralık 2016 günü son bulacak.

Başvuru yapmak veya başvuru ile ilgili detayları öğrenmek için https://www.egm.gov.tr/duyurular/Sayfalar/Bilisim-Personeli-Alimi.aspx adresini ziyaret edebilirsiniz.

Alımlar Sözleşmeli Bilişim Personeli Alanında olacak. Yani sadece bilişim alanına personel alınacaktır.

EGM Sözleşmeli Personel Alımı için aranan şartlar nelerdir?

1. 4 yıllık Bilgisayar Mühendisliği, yazılım mühendisliği, elektrik mühendisliği, elektronik mühendisliği, elektrik ve elektronik mühendisliği ve endüstri mühendisliği bölümlerinden veya dengi okullardan mezun olmuş olmak.

2. (b) bendinde belirtilenler dışında kalan dört yıllık eğitim veren fakültelerin mühendislik bölümlerinden, fen-edebiyat, eğitim ve eğitim bilimleri fakültelerinin, bilgisayar ve teknoloji üzerine eğitim veren bölümleri ile istatistik, matematik ve fizik bölümlerinden ya da bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulunca kabul edilmiş yurt dışındaki yüksek öğretim kurumlarından mezun olmak,

3.Aşağıda Özel Şartları, Tercih Sebebi ve nitelikleri belirtilen yazılım uzmanı başvurularında ücret tavanı iki katına kadar olan pozisyon için en az 3 sistem uzmanı, güvenlik uzmanı, veri tabanı uzmanı, ağ uzmanı ve yazılım proje mimarı başvurularında ücret tavanı üç katına kadar olan pozisyon için en az 5 yıllık mesleki tecrübeye sahip olmak,

4.Bilgisayar çevre birimlerinin donanımı ve kurulan ağ yönetimi güvenliği hakkında bilgi sahibi olmaları kaydıyla güncel programlama dillerinden en az ikisini bildiğini belgelemek,

5.Emniyet Teşkilatı Sağlık Yönetmeliğinde belirtilen sağlık şartlarını taşımak,

6.Güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması sonuçları olumlu olmak,

7.Esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabiliyor olmak,

8.Yurtiçi seyahat engeli olmamak.

 

Risalehaber.com

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.