Eminevim'den Aylık 700 Ev, 400 Otomobil Teslimatı

Eminevim'den Aylık 700 Ev, 400 Otomobil Teslimatı

Bugüne kadar 75 binden fazla teslimat yapan Eminevim, aylık 1100 teslimat ile Türkiye’de bir ilki gerçekleştiriyor

Bugüne kadar 75 binden fazla teslimat yapan Eminevim, aylık 1100 teslimat ile Türkiye'de bir ilki gerçekleştiriyor.

Toplumun orta geliri kesimine hitap eden projelerle, dar gelirli kesimi ev ve otomobil sahibi yapmayı amaçlayan, Elbirliği sistemi ile bugüne kadar 75 binin üzerinde teslimat yapan Eminevim Türkiye'de bugüne kadar yapılmamış ve yapılması zor bir işe imzasını attı. Kurulduğu günden bu tarafa toplam 75.000'in üzerinde teslimat ile vatandaşın yüzünü güldüren Eminevim aylık 700 ev 400 otomobil teslimatı ile orta ve dar gelirli ailelerin umudu oldu.

Peşinatlı veya Peşinatsız seçenekler arasından tercihini yapan vatandaşlara,ev sahibi olabilmeleri için 120 aya kadar taksitlendirme yapılıyor. Seçilen taksit sayısının aynı zamanda o gruptaki kişi sayısı olduğu sistemde her ay bir ev parası birikerek, noter huzurunda yapılan çekilişle her ay bir vatandaş ev sahibi oluyor.

Günümüzde dar gelirli ailelerin ev sahibi olmalarının zorluğuna dikkat çekerek, ev sahibi olma şansı bulunmayan, dar gelirle yaşamak zorunda olan tüketici, uygulanan "Elbirliği Sistemi" ile bu hayaline kavuşuyor. Noter huzurunda yapılan çekiliş sonucunda sırası gelen vatandaş, Türkiye'nin istediği yerinden evini beğenerek, istediği eve sahip olabiliyor. Bu sistem sayesinde vatandaş oturacağı ev tipini ve m2 sini kendisi belirleyerek, ev sahibi olabiliyor.

Kendi sistemiyle vatandaşı ev sahibi yapan Eminevim, bu zamana kadar ev fazla ev teslimatını İstanbul'da yaptı. İstanbul'un ardından; Ankara, Konya, Kocaeli, Bursa, İzmir, Kayseri, Antalya, Adana ve diğer illerimiz yer alırken, İstanbul'da yaşayan vatandaşlar 2+1, diğer illerde ise genellikle 3+1 ve üzerindeki konutları tercih ediyorlar.

Elbirliği sistemi ile dar gelirli vatandaşın ev sahibi olmasını sağlayan Eminevim, bu sistem ile ülkede birçok kişinin hayali olan ancak dar gelirli oldukları için sahip olamadıkları ev hayaline kavuşmalarını sağlıyor. Bu sistemle ev sahibi olamayan dar gelirli kalmayacak. 

Haberler.Com

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.