Emekliye Promosyon 3 Yıllık İçin Peşin Ödenecek

Emekliye Promosyon 3 Yıllık İçin Peşin Ödenecek

Peki kaç TL promosyon yaıtırılacak ve ne zaman olacak?

11 milyona yakın emeklinin yakından takip ettiği promosyonda sona gelindi. Büyük bir ihtimalle üzerinde uzlaşılacak formül ise 3 yıllık sözleşme karşılığında peşin olarak promosyon alınması. Peki kaç TL promosyon yaıtırılacak ve ne zaman olacakk?

600-900 TL arası Promosyon

3 yıllık sözleşme karşılığında peşin olarak 600- 900 TL civarı bir ücret emeklilerin hesabına peşin olarak yatırılacak. 600 TL üzerinde yoğunluk kazanılırken, bankalarla bu ücretin 900 TL olması için pazarlıklar devam ediyor. Gelen kesin olmayan haberlere göre promosyonun 900 TL olmasının daha büyük bir ihtimal olduğu üzerinde duruluyor. 

Emekliye Promosyon Ne Zaman Verilecek

Emekliye promosyon 2016 için net bir tarih şuan için açıklanmamasına rağmen, gelen kesin olamayan bilgilere göre emekliye promosyon 2016 tarihi için Haziran- Temmuz döneminde resmi bir açıklama ile ücretlerin yatırılmasının üzerinde durulduğu iddia ediliyor.

Emekliler 600- 900 TL arası olması beklenilen promosyon ücretleri için yetersiz ve az yorumlarını yaptı. geçtiğimiz yıllarda bazı özel bankaların 3 yıllık sözleşme kapsamında 300 TL verdiğini söyleyen emekli sendikaları bu ücretlerin oldukça yetersiz olmasından şikayet ediyor. 

Bazı emekliler ise verilen promosyonun hiç yoktan iyi olduğunu ama biraz daha yüksek fiyatların daha güzel olacağını vurgulamakta.

 

Haber Şefi

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.