Emeklilikte Yaşa Takılanlar'da son durum ne? EYT Mağdurları 2017 Haberleri

Emeklilikte Yaşa Takılanlar'da son durum ne? EYT Mağdurları 2017 Haberleri

Emeklilikte Yaşa Takılanlar, kısaca EYT Mağdurları'nın gözü kulağı 2017'de. EYT Son Dakika Haberleri merak ediliyor. Bakan Naci Ağbal'ın son açıklamaları Emeklilikte Yaşa Takılanlar'ı heyecalandırdı. İşte 2017 EYT Haberleri..

Prim günü dolduğu halde, yaşı nedeni ile emekli olamayan milyonlarca insanın mağduriyeti devam ediyor. Emeklilikte Yaşa Takılanlar heyecanla EYT Son Dakika Gelişmeleri'ni takip ediyorlar. 2016'nın son günlerinde hükümet kanadında EYT Mağdurlarını üzen haberler ardı ardında gelmişti. Özellikle Mehmet Müezzinoğlu'nun EYT Mağdurları'nın durumu ile ilgili olumsuz sözleri nedeniyle EYT Mağdurlarının umutları kırılmış oldu.

Emeklilikte Yaşa Takılanların gözü kulağı 2017'de. Yeni yıl'dan sonra Emeklilikte Yaşa Takılanları umutlandıran tek açıklama Maliye Bakanı Naci Ağbal'dan geldi. Doğrudan emeklilikte yaşa takılanlar için bir açıklama yapmasa da, prim borcunu ödeyemeyen ve yapılandırmak isteyenlere ikinci bir şans verilmesi, Emeklilikte Yaşa Takılanların kendi durumları ile ilgili meraklarını tekrar canlandırdı.

Bu nedenle pek çok EYT Mağduru; "Emeklilike Yaşa Takılanlar'da son durum ne? EYT Mağdurları ne olacak? EYT Mağdurları son dakika, Emeklilikte Yaşa Takılanlar Haberleri" gibi aramalar yapıyor.

Emeklilikte Yaşa Takılanlar'da son durum ne?

EYT Mağdurları 2017 için umutlu olsa da, Naci Ağbal EYT Mağdurları için açıklama yapmadı. Hükümet kanadından da EYT Mağdurları için bir açıklama gelmiş durumda değil. 2016'nın sonundaki umut kırıcı açıklamalar üstüne Hükümet şimdilik konunun üzerini kapatmış gibi görünüyor.

Fakat önümüzdeki günlerdeki referandum süreci ve pek çok farklı çalışan yasası'nın çıkacak olması EYT Mağdurlarını da ümitlendiriyor. Emeklilikte Yaşa Takılanlar konusu'nda da bir yasa gelmesi pek çok EYT Mağdurunun en büyük temennisi. Konu ile ilgili yeni açıklama ve gelişmeler geldikçe sizlere aktaracağız.

Risalehaber.com

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.
19 Yorum