Emeklilikte Yaşa Takılanlar Meclis Gündeminde | EYT Son Dakika

Emeklilikte Yaşa Takılanlar Meclis Gündeminde | EYT Son Dakika

Emeklilikte Yaşa Takılan milyonlarca kişi, kendi mağduriyetlerinin bir an önce çözülmesi için yetkililere yoğun talep iletiyor. Milyonlarca EYT Mağduru, Emeklilikte Yaşa Takılanlar'da son durum ne? EYT Son Dakika haberleri'ni merak ediyor.

Emeklilikte Yaşa Takılanların mağduriyeti devam ediyor. Konu ile ilgili emeklilik yaşı tartışmaları da hız kesmiyor. EYT Mağdurları son dakika haberleri merak ediliyor. Emeklilik için prim gününü doldurduğu halde, emeklilik yaşı nedeniyle mağdur olan milyonlarca kişi Emeklilikte Yaşa Takılanlar'da son durum merak ediyor. Erken emeklilik yasası çıkacak mı? sorusu son derece popüler.

EYT Mağdurlarının durumu bu hafta meclis gündemine girdi. Meclis'te Gelir Vergisi Kanunu ve bazı konular ile ilgili diğer kanunların görüşülmesi sırasında Emeklilikte Yaşa Takılanların da durumu görüşüldü.

EYT'nin Meclis Gündemine girmesi ise Erken Emeklilik bekleyenleri heyecanlandırdı. Bu nedenle pek çok kişi; Emeklilikte Yaşa Takılanlar'da son durum ne? EYT Mağdurları'nın durumu ne olacak? EYT Mağdurları son dakika, Erken Emeklilik Yasası çıkacak mı? gibi soruların yanıtlarını arıyor.

EMEKLİLİKTE YAŞA TAKILANLAR'IN DURUMU NE OLACAK?

Meclis'te Gelir Vergisi'nin görüşüldüğü sırada EYT Mağdurları'nın da durumu soruldu. Bu sırada söz alan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Erken Emeklilik konusunda pek umut verici şeyler söylemedi. Müezzinoğlu açıklamalarında;

"Emeklilikte Yaşa Takılanlar ile ilgili bir düzenleme yapılmayacak. EYT Mağdurları, emeklilik yaşını beklemek zorunda. Fakat Çalışma gününü doldurup da çalışmayanlar GSS ile sağlık hizmetlerinden faydalanabilecek. Onlar, GSS ile herhangi bir gelir testine tutulmadan aylık 53 lira ile sağlık hizmeti alabilecekler" ifadelerini kullandı.

Emeklilikte Yaşa Takılanlar ile ilgili son dakika haberleri için bizi takip edin.

Risalehaber.com

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.
47 Yorum