Emekli Promosyonu'nda son durum ne? Promosyon'da bazı şartlar kalktı!

Emekli Promosyonu'nda son durum ne? Promosyon'da bazı şartlar kalktı!

11 Milyon Emekli, uzun zamandır emekli promosyonlarını beklemekte. Verilmesi kesinleşen Emekli Promosyonu ile ilgili son dakika gelişmeleri gelmeye devam ediyor. Emekli Promosyonları'nda son durum ne? Emekli Promosyonu son dakika haberleri...

Emekli Promosyonları konusunda süreç devam ediyor. 11.6 Milyon Emekli, istisnasız şekilde promosyon alacak. Süreç devam ettikçe Emekli Promosyonu şartları da değişiyor.

SGK ile Bankalar arasındaki protokol anlaşması devam ederken, Emekli Promosyonu son dakika haberleri de gelmeye devam ediyor. Emekli Promosyonları Mart Ayı'nın başlaması ile T.C. Kimlik Numarasına göre yatmaya başlayacak. En düşük promosyon ilk anlaşmada 350 TL olarak açıklansa da, Bankalar arasındaki rekabetin bu rakamları bir hayli yukarı çekmesi olası.

Emekli Promosyonlarında son durum ne?

Emekli Promosyonları ile ilgili SGK ile Bankalar arasındaki anlaşmalar teker teker imzalanırken, Promosyon konusunda bir son dakika gelişmesi de Türkiye Bankalar Birliği'nden gelmiş durumda. TBB'nin açıklamasına göre, Emekli Promosyonu şartları içinde yer aldığı söylenen "hesap açma zorunluluğu" veya "ödeme talimatı verilmesi" gibi zorunlulukların olmadığı açıklandı.

Emekli Promosyonlarının Mart Ayında ödenmeye başlanacağı bilgisi geçilen yazıda, ödemelerin 3 yıllık peşin olarak yatırılacağı vurgusu da yapıldı.

Risalehaber.com

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.