Emekli Promosyonları Şubat'ta yatacak mı? Emekli Promosyonları son dakika

Emekli Promosyonları Şubat'ta yatacak mı? Emekli Promosyonları son dakika

Emekliye verilecek olan banka promosyonları için geri sayım sürüyor. 11 Milyon Emekli kesinlikle promosyon paralarını alacaklar. Peki Emekli Promosyonu ne kadar oldu? Emekli Promosyonları ne zaman yatacak? Emekli Promosyonu Şubat'ta mı yatacak?

2017'de Emekli Promosyonu için geri sayım sürüyor. Milyonlarca Emekli, kendilerine verilecek olan promosyon için tarih istiyor. Verilmesi 2016'nın son günlerinde kesinleşen Emekli Promosyonları için Ocak Ayı bekleniyordu. Fakat beklenen promosyonlar bu ay yatmadı. Emekliler bu sefer Şubat Ayı'ndan umutlu.

11.6 Milyon Emekliye verilecek promosyonların tutarları 2016'nın son günlerinde Başbakan Binali Yıldırım'ın Bankalar ile yaptığı görüşmeler neticesinde belli olmuştu. Her emekli istisnasız olarak Emekli Promosyonu alacak. Emekli Promosyonu konusu kesinlik kazandıktan sonra emekliler gözlerini hesaplara çevirdi.

2016'nın son günlerinde Emekli Promosyon tutarları da netleşince Milyonlarca emekli; "Emekli Promosyonları ne zaman yatacak? 2017 Emekli Promosyonları ne zaman hesapta? Emekli Promosyon tutarları ne kadar olacak? Emekli Promosyon ücretleri ne kadar?" gibi aramalar yapmaya başladı. Tüm bu soruların cevapları haberimizde.

Emekli Promosyonları ne zaman yatacak?

Emekli Promosyon tutarlarının belli olmasından sonra, 11.6 Milyon emeklinin gözleri hesaplarına çevrildi. Tüm Emekliler, Bankaların vereceği Emekli Promosyonu alacak. Emekliler 2017 Ocak ayından umutlu idi. Fakat Sosyal Güvenlik Kurumu henüz Bankalar ile sözleşme imzalamadı. Bu nedenle Emekli Promosyonu Ocak Ayı'na yetişmedi. Peki Emekli Promosyonu 2017 Şubat'ta mı yatacak?

Emekli Promosyonları Şubat Ayı'nda da yatmayacak gibi görünüyor. Nedeni ise SGK'nın hazırlıklarını bitirmesi. Özellikle Maliye Bakanlığı'ndan gelecek son rakamlardan sonra, SGK'nın tutarlar üstüne son karara varıp, HalkBank, VakıfBank, Ziraat Bankası, PTT Bank ve diğer özel bankalar ile anlaşma imzalayacak. Bu süreç nedeni ile Emekli Promosyonları Mart 2017'ye sarkabilir.

Emekli Promosyon tutarları ne kadar oldu?

Emekli'ye ne kadar promosyon verilecek sorusunu cevabı da açıklandı. Buna göre Emekliler 2017'de;

1000 TL'ye kadar maaş alan Emekliler 350 TL
1000-2000 TL arası maaş alan Emekliler 375 TL
2000 TL'den fazla maaş alan emekliler 450 TL

Emekli Promosyonu alacak olan emekliler, promosyonu aldıkları bankada 2 adet aktif ödeme taahhüt etmek zorundalar. Emekli'nin promosyon alacağı banka'da kalmak zorunda olup olmadığı henüz netleşmedi.

Risalehaber.com

 

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.
1 Yorum