Elon Musk, siyonistlerin tehditlerine boyun eğmedi: Para kaybetmek umurumda değil

Elon Musk, siyonistlerin tehditlerine boyun eğmedi: Para kaybetmek umurumda değil

Tesla, SpaceX ve sosyal medya platformu X'in sahibi Elon Musk, Filistin'le ilgili konuşmaya devam edeceğini bunun için para kaybetmeyi umursamadığını söyledi.

Gazze'de soykırım yapan terör devleti israilin yaptıkları sosyal medya platformu X üzerinden bütün dünyaya yayılıyor. Twitter'ı durduramayan yahudi lobisi, Elon Musk'a baskı uygulamaya başladı.

Avrupa Birliği (AB) Komisyonu ve dünyanın büyük şirketlerinin bazıları sosyal medya platformu X'te reklam vermeme kararı aldı.

Reklam harcamalarını durdurma kararı alan şirketler, Musk'ın "Yahudi karşıtı" olduğunu iddia ettikleri bir gönderiyi onaylamasını gerekçe olarak gösterdi.

Musk ise bu iddiayı "Hiçbir şey gerçeklerden daha fazlası olamaz" sözleri ile cevapladı.

SÖYLEMEK İSTEDİKLERİMİ SÖYLEYECEĞİM

Musk, CNBCE'de katıldığı bir programda, dev şirketlerin reklamı kesmelerine dair soruyu cevapladı.

Sunucu Musk'a, X'teki açıklamaları ve Filistin'le ilgili paylaşımlara izin verdiği için reklamlarını çeken büyük firmalar sebebiyle yatırımcıların endişelerini sordu.

Bunun umurunda olmadığı sözlerine onay veren Musk, "söylemek istediklerimi söyleyeceğim. Ve eğer bunun sonucu para kaybetmekse öyle olsun" dedi.

REKLAM VE ABONELİK GELİRLERİNİ GAZZE'DEKİ KIZILAY'A BAĞIŞLAYACAK

Elon Musk, Gazze'deki durumla ilgili yeni bir açıklama yaparak reklam gelirlerinin bir kısmını Filistinliler için Kızılay ev Kızılhaç'a bağışlayacağını söyledi. Musk, "X Corp, Gazze'deki savaşla ilgili reklam ve abonelik gelirlerinin tamamını israildeki hastanelere ve Gazze'deki Kızıl Haç/Kızılay'a bağışlayacak." dedi.

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.
1 Yorum