Elektrik faturaları yüksek gelen vatandaşlar Vali'den yardım istedi

Elektrik faturaları yüksek gelen vatandaşlar Vali'den yardım istedi

Erzurum’da son birkaç ayda elektrik faturalarının kabarık geldiği yönünde eleştiriler devam ederken, vatandaşlar Vali Ahmet Altıparmak’tan konuya ilgi göstermesini talep etti.

Geçtiğimiz ay elektrik faturalarının son ödeme günü gelmeden, elektriklerinin kesildiğini ileri süren Çırçır Mahallesi sakinleri, bu ay ki faturalarının da kabarık geldiğini dile getirdi. Yakutiye ilçesine bağlı Çırçır Mahallesi’nde ikamet eden vatandaşlar, kabarık gelen elektrik faturalarından dolayı sıkıntı çektiklerini, Vali Altıparmak’tan konuyla ilgilenmesini istedi.

Mahalleli adına konuşan Mehmet Çeçen, “Bir vatandaş olarak ben tüm faturalarımı düzenli ödedim, bu kadar kullanmadığım halde bu ay 250 TL elektrik faturası gelmiş. Ne yapacağımı bilmiyorum Onların hatası yüzünden her zaman karşılaştığım bu bedeli ben boşu boşuna ödemek istemiyorum. Bizim üzerimize ağır faturalar yüklüyorlar. Öyle insanlar var ki elektrik faturası nedir bilmiyor. Kaçak kullanıyor. Allah bunlardan etmesin. Ancak bize de günah. Hakkı neyse o alınsın. Elektrik faturam her ay olduğundan fazla geliyor. Birde daha bu ayın faturasını yatırmadan hemen gelip diğer ayın faturasını yazıyorlar. Daha diğer faturayı yatırıyorum hemen gelip benim elektriğim kesiyorlar. Diyorum niye kesiyorsunuz borcunuz varmış diyorlar. Bende söylüyorum faturamı yatırdım diyorum bir faturanız var onu yatırmamışsınız diyorlar. Bu nasıl iş? Bir ayda 2 fatura. Anlamış değilim. Sayın Valimiz bu konuya el atmalı halkın derdine çözüm üretmeli. Yoksa çok aile dağılacak.” şeklinde konuştu.

Cihan

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.