Ekmek İsrafı Araştırması sonuçları açıklanacak

Ekmek İsrafı Araştırması sonuçları açıklanacak

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, '2013 yılı Türkiye’de ekmek İsrafı Araştırması’nın sonuçlarını 17 Ocak’ta açıklayacak.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla geçen yıl Ocak ayında başlatılan Ekmek İsrafını Önleme Kampanyası'nın bir yıllık sonuçlarını basın toplantısı yaparak, kamuoyu ile paylaşacak olan Mehdi Eker, kampanyanın topumdaki etkisi ve ekmek israfı miktarındaki değişimi aktaracak. Toplantıya kamu kurum ve kuruluşları, özel sektör, üniversiteler, STK’lar, federasyon, dernek, vakıf ve spor kulüpleri yetkilileri ile kampanyaya destek veren diğer paydaşlar katılacak.

Kampanya kapsamında Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı ve TMO’nun merkez ve taşra teşkilatları; bakanlıklar, valilikler, belediyeler, üniversiteler, diğer kurum ve kuruluşlar, sivil toplum, özel sektör ve medya kuruluşları ile yakın işbirliği içerisinde çalıştı. Ekmek İsrafını Önleme Kampanyası, ekmek israfı ve israftan kaynaklanan ekonomik kayıpların önüne geçilmesi ve bu konuda toplumda farkındalık oluşturmak amacıyla başlatılmıştı.

Cihan

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.