Ehliyet Sınavı ne zaman yapılacak? MTSAS-6 Sınav tarihi

Ehliyet Sınavı ne zaman yapılacak? MTSAS-6 Sınav tarihi

Ehliyet Sınavları'nın 2016'da yapılacak sınavlarının sonuncusu olan MTSAS-6 için artık gün sayılıyor. Ehliyet sahibi olmak isteyenler merakla 2016'nın son ehliyet sınavını bekliyor. Peki MTSAS-6 ne zaman yapılacak? Ehliyet Sınavı ne zaman?

2016 yılının son ehliyet sınavı için sayılı günler kaldı. Ehliyet sahibi olmak isteyen binlerce kişi MTSAS-6 için gün sayıyor. 2016 bitmeden ehliyet sahibi olmak isteyenler yılın son ehliyet sınavına büyük ilgi göstermiş durumda. İnternette pek çok kişi 2016 Ehliyet Sınavı ne zaman? MTSAS-6 ne zaman yapılacak? Ehliyet sınavı tarihi... gibi cümleleri ve soruları arıyor.

Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi, bu senenin ehliyet sınavlarına ait tüm tarihler daha önce Milli Eğitim Bakanlığı tarafından açıklanmıştı. Fakat 2016 MTSAS-6 öncesi sınav yerlerinin de açıklanması bekleniyor. 2016'nın son ehliyet sınavı ile ilgili aranan tüm bilgiler haberimizin içeriğinde..

Ehliyet Sınavı (MTSAS-6) ne zaman yapılacak?

2016 bitmeden ehliyet sahibi olmak isteyen binlerce kişi, direksiyon sınavına devam edebilmek için MTSAS-6'da ter dökmeye hazırlanıyor. Yılın son ehliyet sınavı'nın tarihi ise;

10 Aralık 2016 Cumartesi günü yapılacak.

Sınav Giriş Belgeleri henüz yayınlanmış değil. Fakat önümüzdeki bir kaç gün içinde sınav giriş yerlerinin ve sınav giriş belgelerinin duyurulması bekleniyor.

Ehliyet Sınavı'na girecek olan adayın sınav giriş belgesi ile sınav salonunda hazır olması gerekir. Bu giriş belgelerinin üstünde adayın sınava gireceği yer ve saat de bulunur. MTSAS-6'ya ait sınav giriş belgeleri yayınlandığı an sizlere Risale Haber'den duyuracağız.

Risalehaber.com

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.