Ehliyet Sınav Soruları açıklandı mı? Ne zaman açıklanır?

Ehliyet Sınav Soruları açıklandı mı? Ne zaman açıklanır?

8 Ekim 2016, yani bugün saat 11.00'da başlayan Ehliyet Sınav bitti. Zorlu sınav maratonunu atlatan adaylar ise Ehliyet Sınav Sorularının ne zaman açıklanacağını merak ediyor. İşte sınav ile ilgili detaylar...

8 Ekim 2016 Ehliyet Sınav Soruları günün en çok merak edilen konularından biri oldu. Saat 11.00'da başlayan sınav 50 dakika sürdü ve 11.50'de sona erdi. Şimdi pek çok Sürücü Adayı doğru ve yanlış cevaplarını kontrol edebilmek için Ehliyet Sınav Soruları ne zaman açıklanacak? sorusunu merak ediyor.

08 Ekim 2016 Ehliyet Sınav Soruları ne zaman açıklanacak?

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen MTSAS Sınavına giren öğrenciler, sınavı geçip direksiyon sınavına girmeye hak kazanmak istiyor. Sınav öncesi ve sonrası en çok merak edilen konulardan biri olan MTSAS Soru ve Cevaplarına sizler için değindik.

Adayların sınavda başarılı olması için 70 puan alması gerekiyor. 100 soru üzerinden yapılan sınavda her doğru iki puan sayılıyor. Adaylar, 8 Ekim Ehliyet Sınavı soru ve cevaplarına ulaşarak kendi doğru ve yanlışlarını hesaplayarak sınavı geçip geçmediklerini merak ediyor.

8 Ekim Ehliyet Sınavı sorularının ne zaman açıklanacağı henüz netlik kazanmış değil. Fakat MEB, Ehliyet Sınavlarında soruları ve cevapları sınavın üzerinden çok geçmeden açıklıyor. Bu yüzden yakın zamanda açıklanması bekleniyor.

Risalehaber.com

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.