Eğitimcilere Avcı'dan müjde

Eğitimcilere Avcı'dan müjde

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, ülkenin muhtelif yerlerinde yalnız yaşayan, özel bakıma ihtiyaç duyan yaşlı veya kıdemli emekli öğretmenlere destek verecek yeni yaşam alanları oluşturacaklarını söyledi.

Avcı, Mili Eğitim Vakfı (MEV) 34. Olağan Genel Kurulu'ndaki konuşmasında, 'Emekli öğretmenlerimiz, özellikle yalnız yaşayan emekli yaşlı öğretmelerimiz için yaşamevi oluşturacağız' dedi.

YÖNETİME RİCA

Yeni seçilecek yönetim kurulundan bir hedefi gerçekleştirmelerini arzu ettiğini vurgulayan Avcı, 'Emekli öğretmenlerimiz, özellikle yalnız yaşayan emekli yaşlı öğretmelerimiz için yaşamevi oluşturacağız. Birlikte zaman geçirebilecekleri ve her türlü sağlık sorunlarını kolaylıkla çözebilecekleri ortamları oluşturmalıyız. Başlangıç olarak Van, Eskişehir, Ankara ve İstanbul'da pilot uygulamalar başlatacağız. Bunları inşallah yurt geneline yaygınlaştıracağız' diye konuştu.

ÖNCELİKLİ İLLER

Avcı, şöyle konuştu: 'Vakfımızın imkanlarıyla yurdumuzun muhtelif yerlerinde yalnız yaşayan, özel bakıma ihtiyaç duyan yaşlı veya kıdemli emekli öğretmenlerimize destek verecek yeni yaşam alanları oluşturacağız.' Avcı, projenin, önce Ankara, İstanbul, Van ve Eskişehir'de hayata geçeceğini söyledi.

Yeni Şafak

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.