Eğitim-Bir-Sen’den 40 bin TL ödüllü kısa film yarışması

Eğitim-Bir-Sen’den 40 bin TL ödüllü kısa film yarışması

Eğitim-Bir-Sen, toplamda 40 bin TL ödüllü kısa film yarışması düzenliyor.

 Geçtiğimiz yıl “Öğretmen” temalı kısa film yarışmasıyla başlayan etkinliğin bu yıl İkinci düzenlenecek. Konuyla ilgili Eğitim-Bir Sen'den yapılan açıklamada yarışmanın bu yılki temasının 'Örgütlenme' olacağı bildirildi. Açıklamada yarışmada, örgütlenmenin önemini anlatacak her türden kısa filmi kapsayacağı bildirildi.

Açıklamada yarışmayla ilgili şu bilgilere yer verildi: " 'Örgütlenme’ temalı kısa film yarışmasında filmler olay ve kişi üzerinden yola çıkılarak çekilebilir. Yarışma, örgütlenmenin, örgütlü mücadelenin önemini sinemanın etkileyici dilinden faydalanarak görünür kılmayı amaçlamaktadır. Kurmaca dalında 20 dakikayı geçmeyen kısa film çalışmalarının değerlendirileceği yarışmaya son başvuru tarihi 15 Ocak 2016’tır.

Kısa film yarışmasında dereceye giren filmler, Birinci 15.000 TL, Eğitim-Bir-Sen yayınlarından oluşan kitap seti, sertifika ve plaket, İkinci 10.000 TL, Eğitim-Bir-Sen yayınlarından oluşan kitap seti, sertifika ve plaket,
Üçüncü 5.000 TL, Eğitim-Bir-Sen yayınlarından oluşan kitap seti, sertifika ve plaket,. Jüri Özel Ödülü 3.000 TL, Eğitim-Bir-Sen yayınlarından oluşan kitap seti, sertifika ve plaket ile ödüllendirilecektir.
Mansiyon 2. 000 TL, Eğitim-Bir-Sen yayınlarından oluşan kitap seti, sertifika ve plaket ile ödüllendirilecektir. Kısa film yarışmasına başvurular, posta yoluyla veya elden Eğitim-Bir-Sen Genel Merkezine (Eğitim-Bir-Sen Genel Merkezi Oğuzlar Mahallesi Av. Özdemir Özok Sokak 5/A Balgat/Ankara) yapılacaktır. Yarışmada dereceye giren filmler 14 Şubat 2016 tahinde Eğitim-Bir-Sen kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında düzenlenecek törenle ödüllerini alacaktır." 

IHA

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.