EBOLA küresel mafyanın ürettiği bir silah

EBOLA küresel mafyanın ürettiği bir silah

Kemal Özer: Amaç Afrikayı insansızlaştırmak

Risale Haber-Haber Merkezi

Gıda Hareketi Başkanı ve Gazeteci Kemal Özer, EBOLA’nın üretilmiş bir biyosilah olduğunu ve bununla Afrika’nın insansızlaştırılmasının amaçlandığını söyledi.

“Bu yılın soykırım aracı EBOLA” diyen Özer, “Sık aralıklarla karşı karşıya kaldığımız bu salgınlarda neyin nesi? İddia edildiği gibi ‘gerçek’ bir salgınla mı karşı karşıyayız, yoksa işin içinde başka oyunlar mı var?” sorusunu şöyle cevapladı:

“Ebola’yı anlamak için çok değil 15 yıl öncesine bakmak yeterli. Önce tavukları hibritleştirip tescil ettiler. Yani özel mülkiyetlerine geçirdiler. Bunların herkese pazarlanabilmesi için yerel türlerin yok edilmesi gerekiyordu. Bunun içinde laboratuarda geliştirilen “kuş gribi” masalı sahneye kondu.

“Bir tarafta Bush Ailesi’nin şirketleri, diğer tarafta Donald Rumsfeld Tamiflu ilacı ile -hizmetlerinin ödülü olarak iktidardan giderayak- parsayı toplatmıştı. Doğrusu çok başarılı bir girişimdi ve amacına da ulaştı.

“Daha sonra yeni bir laboratuar virüsü olan “Domuz Gribi” tezgâhlandı. 'Milyonlarca insan domuz gribinden ölecek' kehanetinde bulunarak paniğe neden olan Dünya Sağlık Örgütü Başkanı Margaret Chan'in domuz gribi aşısı olmayı reddetmesi, sinsi büyünün bütünüyle bozulmasına neden olmuştu. Kuş gribiyle tavuk türlerini yok ederek soykırımda başarılı olanlar, domuz gribinde ifşa/afişe olmuşlar, bu nedenle insan üzerindeki soykırımda başarılı olamamışlardı.

“Kırmızı görmüş İspanyol boğalarına dönen küresel mafya, bir yandan insan sayısını, diğer yandan da sömüre sömüre bitiremedikleri Afrika’ya dünyanın ilgisini azaltmak istiyorlardı. Ayağa kalkacak yahut da başkalarının kontrolüne girecek bir Afrika uykularını kaçırıyordu.  

EBOLA salgını(!) ile ilgili haberleri takip ediyorsunuzdur. Bu haberlerden sonra Afrika’ya gidesiniz gelir mi? Oralarda yatırım yapabilir misiniz? Peki, uçakta bir Afrikalının yan koltukta oturmasını ister misiniz? İtiraf edin, hiçbir riski olmadığından yüzde yüz emin olsanız da istemezsiniz. Sizi suçluyor değilim, çünkü bu şeytanî tasarım bilinçaltınıza kazındı.

İçinizden bazıları “ben giderimde, otururumda” diyebilir. Sözle eylem ne kadar örtüşür bilemem ama dünyaya tapan ve ölümden korkan yatırımcılar da sizin gibi düşünebilir mi?

Demek ki tek ölümcül olan EBOLA değil, EBOLA’nın arkasına gizlenen sinsi plan belki daha ölümcül! EBOLA ya da dün çıkmış ve yarın çıkacak benzer virüslerin, kirli emelleri için laboratuar virüsleri olduğundan asla şüphe duymamak gerek. Bununla EBOLA türü virüslerin tehlikesiz falan olduğunu söylüyor değiliz. Tehlikeli yani ölümcül olmasa neden servis etsinler ki?

Gerçek amaç, kendi geleceği için tek temiz saha olarak gördüğü Afrika’dan dünyayı uzak tutmak. Bunun için buranın insandan arındırılmış bölge olması gerekiyor. Biraz ırgat/köle kalmasında bir sakınca da yok tabi.

1994’de Ruanda’daki katliamda ya da Afrika’da çıkarılan diğer iç savaşlar da bu aşağılık planların bir parçası. Unutmayın dünyanın en zengin yer altı ve yer üstü kaynakları Afrika’da. Özellikle Ruanda’daki elmaslar, dünyanın en büyük baronuna ait. Bill Gates Vakfı’nın milyarlarca dolar harcayıp Afrika’daki çocukları kısırlaştırmak için sürdürdüğü aşılama faaliyetleri de cabası… 

“Ebola salgını ve -bu denli hızlı hazırlanması imkânsız- aşısı önceden yazılmış bir senaryo” şeklinde başlık atan Naturalnews adlı sitede yer alan dehşetengiz bilgileri nakledelim.

İnsanlarda denenmeye başlanacak EBOLA aşısını, adı dünya çapında pek çok rüşvet olayına karışan GlaxoSmithKline (GSK)’nın üretecekmiş ya da üretmiş. (GSK yakın zaman önce doktorlara rüşvet verdiği için, Çin tarafından 490 milyon dolar para cezasına çarptırılmıştı)

Öncelikle bilinmeli ki, insanlarda denenecek bir aşının üretimi normal şartlarda yasak. Ama Kuş Gribi tezgâhında olduğu üzere bu vicdansız güruh, elbette insanda da denemekten asla çekinmez. Ama bu kez işi şansa bırakmak niyetinde değil.

Yaklaşık 6 ay önce, Gine’de tespit ettiklerini iddia ettikleri biyo-silah EBOLA için, normal şartlarda 6 ayda piyasaya aşı süremezler. İddia bu fakat domuz gribi savaşında da güya aşı yoktu, ama ülkelere milyon milyon kutu aşılar satılmıştı.  

İnsan katliamı açısından fiyasko, ancak ekonomik açıdan 55 milyar dolarlık bir kârla kapatılan domuz gribi savaşından bu yana tam 5 yıl geçti.

Aşıların tartışmasız bir şekilde onay alabilmesi için, 5 yıllık hayvan deneyi gerekiyor. EBOLA’nın domuz gribinden 5 yıl sonra ortaya çıkmış olması tesadüf değildir herhalde.

Bu durumda şeytanca hazırlanmış bir senaryo ile karşı karşıya olabilir miyiz acaba?

O halde sıkı durun! ABD’de 2007 yılında EBOLA örneklerine(!) dayanarak yapılan tescil müracaatına, 2010 yılında patent verilmiş. Verilen ne? EBOLA Virüsü patenti! Patent aldığını nereden mi biliyoruz? İşte ABD tescili alınan EBOLA Virüsü patentinin numarası: CA2741523A1

Bugün özellikle Gine, Liberya, Sierra Leone’da binlerce insanı, sırf bizi ve hükümetlerimizi EBOLA konusunda ikna için öldürdüler. Daha kaç kişiyi öldürecekleri bilinmiyor. Ama niyetlerinin milyonlarca insan olduğu ortada… Öte yandan, Güney Amerika kıtasında bir yılda 700 bin insanın ölümüne yol açacağı “öngörülen” yeni bir virüs riski bulunduğu açıklandı.

EBOLA’nın sinsice planlanmış ve servis edilmiş Genetiği Değiştirilmiş Virüsyani bir BİYOSİLAH olduğu şüphe götürmez bir gerçek.

Bill Melinda Gates Vakfı’nın on yıla yakın bir süredir, Afrika kıtası başta olmak üzere pek çok bölgede insanları yeni salgınlar konusunda bilgilendirme adı altında, bağışıklık sistemlerini çökertecek virüsler yaymış olabileceği şüphesi hızla büyük bir kabul görüyor.

Yine EBOLA aşısının duyurulmasından önce çok sayıda ülkede, EBOLA teşhisleri konulacağı, pek çoğunun öleceği, bu nedenle de PANDEMİ hali ilan edilip dünyadaki bütün insanların şeytan aşısı ile aşılanacakları, bunun içinde BM ve Dünya Sağlık Örgütü’nün hazırlık yaptığı belirtiliyor.

New York Times gazetesine göre, 2015’de 1 milyon kişi EBOLA yüzünden ölmüş olacak!

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.
3 Yorum