Ebedi önder ve liderimiz elbette Hz.Muhammed'dir (asm)

Ebedi önder ve liderimiz elbette Hz.Muhammed'dir (asm)

Eğer onu anlatabiliyorsak ve onun ahlakına insanları yönlendirebiliyorsak ki onun ahlakı Kuran’dır

Sancaktepe Belediyesi, Peygamber Efendimizin doğum yıldönümü münasebetiyle Kutlu Doğum programı düzenledi. Yüzlerce Sancaktepeli'nin Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu ile buluştuğu program, Dr. Kadir Topbaş Kültür Merkezi’nde gerçekleşti.

PEYGAMBER EFENDİMİZİ DAHA İYİ TANIMAK İÇİN YARIŞMA ORGANİZE ETTİK

Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, Kutlu Doğum Haftası programlarının her yıl bir ‘ana tema’sı olduğunu, bu yılın temasının ise  “Hz. Peygamberimiz ve O’nun Birlikte Yaşama Ahlakı” olduğunu söyledi. 

Erdem, Peygamber Efendimizi daha iyi tanımak, O’nun güzel ahlakı ile ahlaklanmak adına büyük çaplı bir yarışma organize ettiklerini, gencinden yaşlısına her vatandaşın Hz. Peygamberimizle ilgili kitapları okuduklarını ve okudukları bu kitaplarla ilgili sınavlara gireceğini belirtti.

EBEDİ ÖNDER, EBEDİ LİDER HZ. MUHAMMED

Nihat Hatipoğlu da; “Sevgiye, merhamete, barışa, affa, düşürmemeye, düşeni affetmeye, insanları sömürmemeye, çamur atmamaya, insanları razı kılmaya, bütün sıkıntıları kaldırmaya yönelik olan kutlamalarda ufuk insan ebedi önder, ebedi lider elbette de Hz. Muhammed Mustafa’dır. Eğer onu anlatabiliyorsak ve onun ahlakına insanları yönlendirebiliyorsak ki onun ahlakı Kuran’dır, Kur’an okumaya ve Resulullah’ın hayatında bir şeyler öğrenmeye beraber düşünerek bir noktaya gelebiliyorsak muhteşem bir şeydir. Medine’sinde o işin kubbesi altında gönüllerimizi idare etmeye devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Yeni Akit

 

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.
2 Yorum