EBA Kurs Başvurusu nasıl yapılır? EBA Kurs Kayıt Son Tarih (2017)

EBA Kurs Başvurusu nasıl yapılır? EBA Kurs Kayıt Son Tarih (2017)

EBA, öğrencilerin okullarında aldığı eğitim ve öğretime katkı olarak dahil oldukları destekleme ve yetiştirme kursudur. EBA Başvurusu için son günlere girilirken, EBA Kurs Başvurusu nasıl yapılır? EBA Kurs Başvurusu son tarih ne zaman? soruları soruluyor.

2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı 2.Dönem EBA Kurs Başvuruları tüm hızıyla devam ediyor. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Türkiye Geneli gerçekleştirilecek destekleme ve yetiştirme kursları için başvurular devam ediyor. Öğrencilerin EBA ile alacağı kurslar 27 Şubat 2017 tarihinde başlayacak. Bu nedenle pek çok öğrenci; "EBA kurs başvurusu nasıl yapılır? EBA Kurs Kayıt nasıl yapılır? EBA Kurs Başvurusu ne zaman sona erecek? EBA Başvuru tarihleri 2017" gibi aramalar yapıyor.

EBA Kurs Başvurusu Nasıl Yapılır?

EBA Kurs Başvuruları 13 Şubat 2017 Pazartesi günü başlayacak. Kurslara başvurabilecek okullar ise şu şekilde;

Millî Eğitim Bakanlığına bağlı resmî/özel, ortaokullar, imam-hatip ortaokulları, resmi/özel ortaöğretim kurumları ve açık öğretim kurumlarına devam eden istekli öğrenciler ile mezun durumdaki kursiyerler

EBA KURS BAŞVURUSU YAPMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Eğer örgün eğitime devam ediyorsanız, okul'dan alacağınız şifre ile (eba şifresi) kurs modülüne kayıt olabilirsiniz.

Eğer Açıköğretim Lisesi öğrencisi iseniz halk eğitim merkezi müdürlüklerince verilen eba şifresi alarak kurs modülüne kayıt olabilirsiniz.

Eğer özel okul öğrencisi iseniz, okulunuzun bulunduğu ilçedeki kurs merkezlerinin birine başvurarak eba şifresi alabilir ve e-kurs modülüne başvurabilir.

EBA Kurs Başvurusu ne zaman bitecek?

2017 EBA Kurs Başvurusu için 13 Şubat 2017'de başlayan kurs başvuruları, 19 Şubat 2017 tarihinde sona erecek. EBA üzerinden verilecek kurslar ise 27 Şubat 2017 tarihinde başlayacak. EBA 2.Dönem Kursları 4 Haziran 2017 tarihinde sona erecek.

Risalehaber.com

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.