E-Okul VBS Giriş Nasıl Yapılır? E-Okul Sınav Sonuçları Öğrenme

E-Okul VBS Giriş Nasıl Yapılır? E-Okul Sınav Sonuçları Öğrenme

E-Okul Veli Bilgilendirme Sistemi Giriş nasıl yapılır? sorusu okulların sınav dönemleri boyunca sıkça aranıyor. Öğrenciler ve velileri, öğrencilerin ders notlarını öğrenmek için E-Okul VBS Girişi yapmak zorunda. E-Okul VBS Ders Notu öğrenme sayfası

2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı'nın 2.Dönemi devam ediyor. Pek çok okul sınav dönemini yaşıyor. Öğrenciler zorlu bir sınav dönemi için hummalı bir çalışma içinde. Bu zorlu dönemde yaptığı çalışmaların hakkını almak isteyen öğrenciler, sınavlardan sonra E-Okul Veli Bilgilendirme Sistemi'ne hücum ediyor.

Pek çok Veli, çocuklarının okul içindeki durumlarını merak ediyor. En çok merak edilen ise çocuklarının derslerden aldığı sınav notları oluyor. Bu konuda ise imdatlarına E-Okul Veli Bilgilendirme Sistemi yetişiyor. E-Okul VBS ile pek çok veli ve öğretmen, okul başarıları ile ilgili son durumu anında sorgulayabiliyor. Bu nedenle E-Okul VBS Girişi nasıl yapılır? sorusu son günlerde popüler olmuş durumda.

Öğrenciler ise zorlu sınav dönemlerinde aldıkları notlar kadar, yaklaşan önemli sınavlar ve tarihler öncesi devamsızlık haklarının kaç gün olduğunu sorgulamak istiyor. Bunun için yine E-Okul Veli Bilgilendirme Sistemi Giriş son derece önemli.

Peki E-Okul VBS Giriş nasıl yapılır? E-Okul Veli Bilgilendirme Sistemi Sınav Sonuçları nasıl öğrenilir? E-Okul VBS Sınav Sonuçları öğrenme,  E-Okul VBS hakkında herşey.

E-Okul Veli Bilgilendirme Sistemi Giriş Ekranı

MEB tarafından öğrenci, öğretmen ve velilerin iletişimini online olarak sağlaması için kurulan E-Okul, kurulduğu 2009 yılından beri okul ahalisinin baş ucu kılavuzu olmaya devam ediyor. Her yıl yenilenen ve geliştirilen E-Okul sayesinde öğrenciler ve veliler, öğrencilerin okul durumlarını anında sorgulayabiliyor. Bunun için E-Okul Veli Bilgilendirme Sistemine Giriş son derece önem taşıyor.

E-Okul VBS Giriş için TIKLAYINIZ

yukarda verdiğimiz linki tıkladıktan sonra, sağ kısımda bulunan Veli Bilgilendirme Sistemi bölümüne Öğrenci T.C. Kimlik Numarası, Öğrenci Okul Numarası ve sistemin otomatik olarak verdiği rakamları doğru bir şekilde doldurmanız gerekmektedir.

adsiz-066.png

E-Okul VBS Giriş butonuna tıkladıktan sonra, karşınıza gelecek olan sayfadan öğrencinin Sınav Sonuçları'nı öğreneceğiniz kısma tıklamanız yeterli. E-Okul VBS Sınav Sonuçları, öğrencinin derslerden aldığı notların öğretmenler tarafından sisteme girilmesi ile aktif olmaya başlayacaktir.

Risalehaber.com

 

 

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.