e-BEYAS 2017 Sempozyumu Teknokent' te gerçekleşecek

e-BEYAS 2017 Sempozyumu Teknokent' te gerçekleşecek

Ankara Üniversitesi ev sahipliğinde BİL-BEM, BEYAS koordinatörlüğü ve Ankara Üniversitesi Bilgi İşlem Daire Başkanlığınca düzenlenen sempozyum, 19-20 Ekim'de Ankara Üniversitesi Teknokent Konferans Salonunda gerçekleştirilecek.

e-BEYAS Sempozyumu 19 Ekim Perşembe günü başlayacak.

Ankara Üniversitesi ev sahipliğinde Ankara Üniversitesi Bilgi Yönetim Sistemleri Belgelendirme Merkezi (BİL-BEM), Ankara Üniversitesi Belge Yönetimi ve Arşiv Sistemi (BEYAS) koordinatörlüğü ve Ankara Üniversitesi Bilgi İşlem Daire Başkanlığınca düzenlenen sempozyumun ana temasını "Kurumsal Dinamikler Çerçevesinde Bilgi Sistemleri ve Bilişim Yönetimi: Beklentiler ve Yeni Yaklaşımlar" oluşturuyor.

Bu sene üçüncüsü Ankara Gölbaşı'nda, Ankara Üniversitesi Teknokent Konferans Salonunda gerçekleştirilecek sempozyum, 20 Ekim'de sona erecek.

AA'nın objektifinden fotoğraf sergisi gezilecek

Bilgi birikimi ve deneyimlerin paylaşılarak farkındalığın artırılmasının amaçlandığı sempozyum, düzenleme kurulu başkanı Prof. Dr. Fahrettin Özdemirci, Türk Standartları Enstitüsü Başkanı Sebahittin Korkmaz, Türksat AŞ. Genel Müdürü Cenk Şen ve Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erkan İbiş'in açılış konuşmalarıyla başlayacak. Güncel konuların ele alınacağı sempozyumda 8 oturumda, 30 sunum yapılacak.

Sempozyumun, "Teknolojik Belge-Bilgi Yönetimi Perspektifinde Uygulama Örnekleri" oturumunda, Anadolu Ajansı Arşiv Müdürü Hüseyin Ünal da "Elektronik Arşiv Yönetimi ve Kurumsal Etkileri" konulu sunum yapacak.

Sempozyum süresince Anadolu Ajansı'nın "Anadolu Ajansı objektifinden Ankara Üniversitesi Haber ve Fotoğraf Sergisi" gezilebilecek.

AA

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.