Dünyaya unutamayacağı bir ders verdi

Dünyaya unutamayacağı bir ders verdi

Hakimin davasına bakmadığı başörtülü Kanadalı Rania El-Alloul 52 bin dolarlık bağışı reddetti.

Kanada'nın Quebec eyaletinde, hakimin başörtüsünü çıkartmadığı için davasına bakmadığı Rania El-Alloul isimli Filistin asıllı Kanadalı kadın, toplanan yardım parasını reddetti.
El-Alloul, paranın, insan hak ve özgürlüklerinin geliştirilmesine yönelik çalışmalarda kullanılmasının daha doğru olacağını ifade ederek yardım parasını almadı.

52 BİN DOLAR BAĞIŞ TOPLANDI

Oğlunun, ehliyetsiz kullandığı için polis tarafından el konulan aracını teslim almak üzere gittiği Quebec Eyalet Mahkemesi'nde Hakim Eliana Marengo tarafından başörtülü olduğu için davasına bakılmayan Rania El-Alloul'a, www.gofundme.com isimli bağış sitesinde hesap açılmıştı. Rania El-Aloul'u tanımayan Numan Ahmed ve Rayan Rafad isimli iki arkadaş tarafından ''Rania El-Alloul İçin Araba Alalım'' (Buy a car for Rania El-Alloul) başlığı ile 27 Şubat'ta açılan yardım kampanyasında, 52 bin Kanada Doları (yaklaşık 104 bin TL) para toplandı.

BENİM ULAŞMAK İSTEDİĞİM ŞEY, ADALET VE EŞİTLİK

Kampanyanın düzenlendiği internet sitesinden, destekçilerine teşekkür eden Rania El-Alloul, dünyanın dört bir tarafından insanların, adalet ve eşitlik arayarak Kanada'ya geldiklerini söyledi.

aa

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.