Dünya Türkiye için Dua etti

Dünya Türkiye için Dua etti

İstanbul Atatürk Havalimanı'nda dün gece düzenlenen ve 41 kişinin yaşamını yitirdiği saldırı sonrası Türkiye'ye destek yağdı ve yağmaya devam ediyor

Risale Haber - Haber Merkezi

İstanbul Atatürk Havalimanı'nda dün gece düzenlenen ve 41 kişinin yaşamını yitirdiği saldırı sonrası sosyal medya platformu twitter üzerinden de mesajlar yağdı. Trend Topics anlamına gelen TT listesinde tükçe İstanbul, AtatürkHavalimanı'nda gibi organik kelime öbeklerinin yanı sıra #terörelanetolsun ve ingilizce dünyanın bir çok yerinden insanlar #prayforturkey ve #prayforistanbul (Türkiye için dua et) şeklindeki hashtaglerle sosyal medya üzerinden Türkiye'deki terör saldırısını lanetleyen mesajlar paylaşıyor.

İstanbul Atatürk Havalimanında gerçekleşen saldırı'da 41 kişi öldü, 6'sı ağır 60 kişi yaralandı. Bu saldırının hemen arkasından Twitter adeta sallandı.

Attıkları Tweetler ile hem bilgi paylaşımı, hem de son durumlar ile ilgili bilgi veren Twitter kullanıcıları, teröre de lanet yağdırdı.

İstenmeyen içeriklerin de sıkça paylaşıldığı Twitter'da terör saldırıları ile ilgili bilgiler ve kınamalar sosyal medyanın planlı bir şekilde yavaşlatılmasına kadar devam etti.

Bir çok profil resmi yerine siyah band çekerken twitterda en çok paylaşılan resimler arasında şunlar da vardı:

havalimani4.jpghavalimani3.jpghavalimani2-001.jpghavalimani1.jpg

Risalehaber.com

 

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.