Dünya 25 Mart'ta bir saat karanlığa bürünecek

Dünya 25 Mart'ta bir saat karanlığa bürünecek

2017 Dünya Saati etkinliğini çerçevesinde 25 Mart Cumartesi günü 20.30-21.30 saatleri arasında "ışıklar gelecek için kapanacak." 

Etkinliğin Türkiye’de ana sponsoru VİKO by Panasonic’ten yapılan açıklamada, dünyanın en önemli çevre hareketlerinden biri olan “Dünya Saati” etkinliği tüm dünyada eş zamanlı olarak gerçekleşecek.

Dünya Saati’ne, 2016 yılında Türkiye’nin de aralarında yer aldığı 178 ülkeden milyonlarca insan katılmıştı. Her yıl milyonlarca insanın, bir saatliğine ışıkları kapatarak küresel iklim değişikliği konusunda önemli bir farkındalık oluşturmasını sağlayan Dünya Saati etkinliği bu yıl 25 Mart Cumartesi günü, 20.30-21.30 saatleri arasında gerçekleşecek.

WWF-Türkiye tarafından yürütülen Dünya Saati etkinliği çerçevesinde Türkiye’de Boğaziçi Köprüleri, Dolmabahçe Sarayı ve Sultanahmet Camii gibi anıtsal yapıların yanı sıra Efes Antik Kenti, Selimiye Camii ve Peri Bacaları da ışıklarını kapatarak bu önemli etkinliğe değer katacak.

VİKO by Panasonic Pazarlama Direktörü Aysel Özaltınok etkinlikle ilgili açıklamasında, gelecek kuşaklar için sorumluluk çerçevesinde yapılan etkinliği, “Gereksizse Kapat, Geleceği Aydınlat” sloganı ile yapılacağını belirtti. 

dha

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.