'Dövizini bozdur' kampanyasına yoğun ilgi

'Dövizini bozdur' kampanyasına yoğun ilgi

Doların 3.4 TL'ye, kadar yükselmesi üzerine sosyal medyada 'Dövizini bozdur, Türk Lirası'na sahip çık' kampanyası başlatıldı. Twitter'da #BOZDOLARI hashtag'i yoğun ilgi gördü.

SOSYAL MEDAYADA BÜYÜK YANKI BULDU

Doların 3.4 TL'ye, kadar yükselmesi üzerine sosyal medyada 'Dövizini bozdur, Doların artışının hızla devam etmesi üzerine sosyal medyada '#BOZDOLARI' hashtag'iyle başlatılan kampanyayla, başta dolar olmak üzere dövizin bozdurularak Türk Lirası'na yatırım yapmaları isteniyor.

'AVRUPA'NIN OYUNUNU BOZALIM' ÇAĞRISI

Paylaşımlarda 15 Temmuz'daki hain darbe girişiminde yaklaşık 8 milyar doların bozdurulup Türk Lirası olarak bankalara yatırıldığı hatırlatılarak, 'Avrupa'nın oyununu bozalım' çağrısı yapılıyor.

TÜRK LİRASI'NA SAHİP ÇIK' KAMPANYASI BAŞLATILDI

Kampanya kapsamında, "15 Temmuz'u kazandık, para ve dünya sevgisi millet olarak kaybettiriyor. Yakışmıyor bize. Dolar ve Euro'muzu bozduruyoruz, onlar aldırmadan biz saldırıyoruz. Bu bir vatandaşlık görevidir. Dövizi her zaman buluruz lakin vatanı bulamayız. Haydi Türkiye'm dövizini bodur kampanyasını başlatıyoruz" diye dolar ve Euro'nun üzerinin çizildiği fotoğraflarla paylaşımlar yapılıyor.Türk Lirası'na sahip çık' kampanyası başlatıldı.

Sabah

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.