Dost Eli Ramazan'da da hayır yolunda çalıştı

Dost Eli Ramazan'da da hayır yolunda çalıştı

Dost Eli Derneği Ramazan ayına özel gerçekleştirdiği çalışmalarla yurt içi ve yurt dışında birçok ihtiyaç sahibi aileye ulaştı.

Büyük bir bereket ve manevi paylaşımlar içerisinde geçen Ramazan ayının ardından bir açıklama yapan Dost Eli Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet SEÇER; “ Her yıl olduğu gibi bu yılda Ramazan ayı süresince gönüllülerimiz ve bağışçılarımızla el ele verip yoksul, mazlum ve mağdur binlerce kardeşimizin yanında olduk. Özellikle eşi vefat etmiş yetimi bol evlerde, ilerlemiş yaşlarıyla yalnızlığın hüznünü gizlemeye çalışan büyüklerimizin sessiz hanelerinde ve çeşitli hastalıklarla imtihan edilen kardeşlerimizin yanında olduk.

Kimi zaman bir iftar sofrasıyla, kimi zaman yetim kalmışların tebessüm dolu bakışlarıyla, kimi zaman da çocukların bayramlık kıyafet heyecanıyla ortaya çıkan manevi paylaşımlara şahitlik ettik. Göz yaşlarıyla birlikte gönülden dillere dökülen dualara amin dedik ve her gün bizleri birbirimize kardeş kılan Rabbimize şükrettik ” dedi.  

İnananlar olarak birbirimizden sorumluyuz diyen Başkan Mehmet Seçer, Ramazan ayı boyunca maddi ve manevi destekleri ile kendilerini yalnız bırakmayan, paylaşmak için uzanan ellerin sahibi tüm bağışçılara gönülden teşekkür ettiklerini söyledi.

Akit 

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.