Diyabet ilacı mahlep

Diyabet ilacı mahlep

Mahlep ağacının tohumu idrar ve balgam söktürücüdür.

efes darlığı ve sıtmaya karşı da faydalı olan mahlep, ağrı kesicidir. Vücuda kuvvet verir. Şeker hastalarına ve prostat şikayetlerine karşı ise iyi gelir.

Kolesterole ayı üzümü
AYI üzümü, Trabzon çayı olarak da bilinir. Mikrop öldürücü etkisi vardır. Başta mesane ve böbrek iltihapları olmak üzere idrar yolu hastalıklarına karşı faydalıdır. Aynı zamanda kabız edicidir. Kolesterolü düşürür ve kalp krizi riskini azaltır.

Mısır yorgunluğu alır
ÇOK iyi bir enerji kaynağı olan mısır vücuda ve zihne enerji verir. Yorgunluğu giderir. Göz ve diş sağlığı için faydalı bir besin olan mısır böbreklere de yararlıdır. Mısır püskülü ise tam bir potasyum deposudur. İdrar söktürür ve idrar yollarını temizler.

Ekinezya soğuk ilacı
EKİNEZYA tam bir şifa kaynağıdır. Ekinezya özellikle soğuk algınlığı, grip ile nezle, üst solunum yolları hastalıklarında, vücudun savunma sistemini güçlendirir. İltihaplı romatizmaya ilaç olur. Deride meydana gelen alerjik hastalıkları iyileştirmede oldukça etkilidir

Damarlara mercimek
LİFLİ ve bol proteinli bir besin olan mercimek başta B vitamini ve demir olmak üzere kalsiyum, manganez, sodyum, bakır, çinko ve fosfor mineralleri açısından da zengindir. Kalp ve damar hastalıkları ile şeker hastalığından korunmaya yardımcı olur. Kalp krizi riskini azaltır.

Prostata ballıbaba
BALLIBABA adını çiçeklerinin tadından almıştır. İdrar yolu hastalıklarına karşı etkilidir. İltihapları önler. Kabakulak, mayasıl, kanlı basur ve varise karşı faydalıdır. Kadınlarda rahim akıntılarını, erkeklerde ise prostat şikayetlerini azaltmaya yardımcı olur

Kanser kalkanı soğan

SOĞAN soğuk algınlığı, grip, astım ve bronşit hastalıklarında faydalıdır. Nefes yollarını açar ve öksürüğü keser. Damar tıkanıklığını önler. Kalp ve damar hastalıkları ile kansere karşı koruyucudur. Kandaki şeker seviyesini ayarlayan soğan şeker hastalarına faydalıdır.

Böbrek ağrılarını hafifletir.

Star

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.