Diriliş Ertuğrul'un yeni sezonu ne zaman başlayacak? 3.Sezon tarihi

Diriliş Ertuğrul'un yeni sezonu ne zaman başlayacak? 3.Sezon tarihi

TRT 1 Ekranlarının fenomen dizisi Diriliş Ertuğrul hayranları tarafından bir hayli özlendi. Dizinin başlama tarihi geciktikçe Diriliş Ertuğrul 3.Sezon ne zaman? sorusu daha çok soruluyor. Osmanlı'nın kuruluşunu anlatan dizinin yeni sezonu ne zaman?

Çarşamba akşamlarının fenomen dizisi Diriliş Ertuğrul Ekim ayının ortasına geldiğimiz şu günlerde dahi hala başlamadı. Reyting rekortmeni dizinin 3.Sezonunun ne zaman başlayacağı hala merak konusu. Dizinin yapımcıları kesin bir tarih vermezken, dizinin hayranlarının elinde sadece yeni sezonun fragmanları var. Dizinin Fragmanını izlemek için TIKLAYINIZ

Dizinin yeni sezon fragmanının yayınladığı günden beri dizinin takipçileri Diriliş Ertuğrul 3.Sezon ne zaman başlayacak? sorusunun yanıtını arıyor.

Diriliş Ertuğrul Yeni Sezon Ne Zaman?

Geçtiğimiz yıl 2.Sezon'u 30 Eylül'de başlayan Diriliş Ertuğrul bu sezon bir hayli gecikti. Fakat bir aksilik olmazsa Ekim Ayı bitmeden 3.Sezonun başlaması bekleniyor. Diriliş Ertuğrul'un yeni sezonda Bizans dönemini ve Bizans ile mücadeleyi anlatacak olması tarih severler için de bir başka heyecan objesi olacak.

Dizinin 3.Sezon başlangıç tarihi ile ilgili yeni bir gelişme olduğunda sizleri bilgilendireceğiz.

Risalehaber.com

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.
1 Yorum