Diriliş Ertuğrul'un 3.Sezon'u bu akşam mı başlıyor? Bu Akşam Diriliş var mı?

Diriliş Ertuğrul'un 3.Sezon'u bu akşam mı başlıyor? Bu Akşam Diriliş var mı?

Milyonları ekrana kitleyen Diriliş:Ertuğrul özlenmeye devam ediyor. 2.Sezon finalinin üstünden 3 ay geçmesine rağmen hala dizinin 3. Sezon'u başlamış değil. Peki yeni sezon bu akşam başlıyor mu? Diriliş Ertuğrul 3. Sezon ne zaman? İşte yanıtları

Diriliş Ertuğrul, Çarşamba akşamları insanları ekran başına kitleyen ve Osmanlı Devleti'nin kuruluşunu anlatan TRT 1'in fenomen dizisidir. Dizi geçtiğimiz Yaz mevsiminin ilk günlerinde sezon arasına girmişti. 2. Sezon finali ile de izleyenleri memnun eden dizi son derece özlenmiş durumda. Daha önce yapılan bir duyuru ile ertelenen yeni sezon yayın tarihi ne zaman? dizi bu akşam başlayacak mı? sorusu dizinin hayranları tarafından sıkça sorulan sorular arasında yer alıyor.

Diriliş Ertuğrul 3.Sezon bu akşam yayınlanacak mı?

Diriliş Ertuğrul'un yeni sezonu 26 Ekim 2016 Çarşamba günü sevenleri ile buluşacak. Yani dizi bu akşam değil, fakat başlamasına sadece 1 hafta kaldı.

Diriliş Ertuğrul 3.Sezon'da da izleyicilerin heyecanlarını tavana vuracak. Geçtiğimiz sezon finalinde Ertuğrul'un Bizans sınırına göç etmesi ve dönülmez kavgaların yaşanması diziyi tam da heyecanın dorukta bir zamanında sezon finaline götürmüştü. 3.Sezon'da da Bizans ile Kayı Boyu'nun mücadeleleri ve Osmanlı Beyliği olma yolundaki maceralar izleyici ile buluşacak.

Diriliş Ertuğrul 3.Sezon, 26 Ekim Çarşamba'dan itibaren her Çarşamba günü sevenleri ile.

Risalehaber.com

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.