Diriliş Ertuğrul Yeni Sezon ne zaman başlayacak? İşte net tarih

Diriliş Ertuğrul Yeni Sezon ne zaman başlayacak? İşte net tarih

TRT 1 Ekranlarının vazgeçilmez dizisi Diriliş Ertuğrul için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Osmanlı'nın kuruluş dönemlerine ışık tutan ve sevenlerini ekran başına kilitleyen fenomen dizi için net tarih verildi. Bekleyiş nihayet bitiyor.

Yayınlandığı Çarşamba Akşamlarına damga vuran ve gerek Reytinglerde, gerek sosyal-medyada rekorlar kıran fenomen dizi Diriliş Ertuğrul için geri sayım bitti ve başlama tarihi açıklandı. Hayranlarının aylardır merakla beklediği ve başlaması bir hayli geciken Diriliş Ertuğrul'un 3.Sezonu için nihayet net bir tarih verildi. Peki Diriliş Ertuğrul Yeni Sezon ne zaman başlayacak?

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 3.SEZON BAŞLAMA TARİHİ

Diriliş Ertuğrul 62.Bölüm ile 3.Sezon'a merhaba diyecek. Her hafta olduğu gibi yine bir çarşamba akşamı başlayacak ve izleyenlerini ekran başına adeta kilitleyecek.

Diriliş Ertuğrul Yeni Sezon 26 Ekim 2016 Çarşamba günü ekranlara gelecek. 3.Sezon 26 Ekim Çarşamba başladıktan sonra her Çarşamba yepyeni bölümleri ile ekranlarda olacak.

Osmanlı'nın kuruluşundan önce Kayı boyunun geçirdiği sürece ışık tutan tarih dizisinin başlaması bu sene bir hayli gecikmişti ki. Çok Şükür ki bu hafta bekleyiş sona erecek.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL YENİ SEZONDA YER ALACAK YENİ İSİMLER

– Batuhan Karakaya
– Çağdaş Onur Öztürk
– Cenk Kangöz
– Erden Alkan
– Elif Sümbül Sert
– Fırat Topkorur
– Gülçin Santırcıoğlu
– Kürşat Alnıaçık
– Osman Albayrak
– Özlem Akınözü

Diziye katıldılar. Yeni oyuncu kadrosu ile daha da güçlenen dizi 3.Sezon'a da iddialı girecek. 3.Sezon'da Kayı boyunun bir devlet olma yolunda attığı ilk adımları göreceğiz. Başka devletlerle olan ilişkiler ve ticaretin yanı sıra, her zaman olduğu gibi Kayıların savaşçı yönüne de yakından şahit olacağız.

Risalehaber.com

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.