Diriliş Ertuğrul ne zaman final yapacak? İşte Diriliş'in 60.Bölüm Fragmanı ve Sezon Finali Tarihi! (Video)

Diriliş Ertuğrul ne zaman final yapacak? İşte Diriliş'in 60.Bölüm Fragmanı ve Sezon Finali Tarihi! (Video)

Diriliş Ertuğrul severlerine kötü haber. Diriliş Ertuğrul'un sezon finalini ne zaman yapacağı netleşti. TRT 1 Ekranlarında yayınlanan ve büyük beğeni ile izlenen Diriliş Ertuğrul dizisinin sevenleri sezon finali yapmasını istemiyordu ama...

TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve kalabalık bir hayran kitlesine sahip olan Diriliş Ertuğrul ne zaman sezon finali yapacak? Diriliş Ertuğrul son bölümde neler olacak?  Diriliş: Ertuğrul 60. bölüm fragmanında neler var? Diriliş Ertuğrul'da Ertuğrul’un aldığı büyük karar nedir? Diriliş Ertuğrul oyuncuları konusu hakkında merak ettiğiniz her şey haberimizde...

Diriliş Ertuğrul ne zaman final yapacak?

Başrollerini Engin Altan Düzyatan, Barış Bağcı, Kaan Taşaner, Esra Bilgiç, Hülya Darcan, Didem Balçın, Evrim Solmaz ve Ayberk Pekcan gibi isimlerin paylaştığı; senaristliğini Mehmet Bozdağ’ın, yönetmenliğini ise Metin Günay’ın üstlendiği yapım, 8 Haziran’da ekrana gelecek olan 61. bölümüyle ikinci sezonuna noktayı koyacak.

Diriliş: Ertuğrul, sezon finali 8 Haziran Çarşamba 20.00’de TRT 1’de!

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 60. BÖLÜM FRAGMANI

Diriliş Ertuğrul 60. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Heyecan ve aksiyonun hiç bitmediği Diriliş Ertuğrul'da Ertuğrul’un aldığı büyük karar nedir? Merak konusu oldu. Diriliş Ertuğrul 60. yeni bölümü 1 Haziran 2016 Çarşamba akşamı saat 20:00'da TRT1'de.

 

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 60. BÖLÜM ÖZETİ

Ertuğrul, Noyan’ı yakalayarak bir kez daha Saadettin Köpek’in oyununu bozmuştur. Ertuğrul, Noyan’ı öldürmediği gibi, Turgut’un öldürmesine de izin vermez. Bu karara öfkelenen Turgut, hem Ertuğrul’un yanından hem de obadan ayrılmıştır.   Ertuğrul ise Noyan’ı öldürmeyerek, Saadetin Köpek’le olan işbirliğini ortaya çıkarmak niyetindedir. Diğer yandan Noyan ve Boğaç’ın Ertuğrul’un eline geçtiğini öğrenen Saadetin Köpek, telaşlanır. Noyan ve Boğaç’ın konuşması, bütün yaptıklarının ortaya çıkmasına neden olacaktır.

Obada yas devam ediyor

Obada ise Tuğtekin ve Gökçe’nin yası devam etmektedir. Dodurgalılar Tuğtekin Bey’in yerine gelecek aday için çalışmalara başlamıştır. Artuk ve Akça Bey’in aday olduğu seçim bir hayli sert geçmiştir. Akça Bey Saadetin Köpek’in yardımlarıyla da Dodurgalılar’ın yeni beyi olmuştur. Ertuğrul, Sultan’a gitmeden önce Halime’yi almak için obaya gider. Sungur ise Gündoğdu’nun yardımıyla Yiğit’in peşine düşmüştür. Yiğit’in yerini bulan Sungur Tekin’le, alplar arasında arbede yaşanır. Bu sırada obadan geri dönen Ertuğrul, Noyan’ı öldürür.  Sungur Tekin’in şehzadeyi öldürmesine engel olmak için araya girer. Ancak yaşanan arbedede Sungur Tekin, ağır bir yara almıştır.
 
Diriliş Ertuğrul 60. bölümde: Sungur Tekin’in durumu ne olacaktır? Sungur Tekin yaşayabilecek midir? Ertuğrul, neyle suçlanır? Gündoğdu’nun restine karşı Ertuğrul, hangi hamleyi yapar? Kayılar’ın yeni beyi kim olacak? Kardeşler arasında yaşanan gerilimime Hayme’nin tepkisi ne olacaktır? Ertuğrul’un aldığı büyük karar nedir? Bütün bu soruların cevabı Diriliş 60. Bölümde yanıt bulacak.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 59. BÖLÜM ÖZETİ

Diriliş Ertuğrul 59.Bölümünde: Yiğit’in, Ertuğrul’a gönderdiği mektup bütün gerçekleri ortaya çıkarmıştır.  Yiğit, Turgut ve Dündar’ı kurtarmak için, bu oyunu oynadığını yazmıştır. Ertuğrul, hem Yiğit’i kurtarmak için hem de Saadettin Köpek’in oyununu bozmak için yola çıkmıştır. Turgut ise Yiğit’in yardımıyla isyancı beylerin elinden kaçmayı başarmıştır.  Ertuğrul, isyancı beylerle konuşarak bu yaptıklarının yanlış olduğunu söyler. Ertuğrul’un Yiğit’in yanına geldiğini öğrenen Saadettin Köpek, isyancı beylerin karargâhına baskın yapar. Yiğit, göğsünden aldığı okla ağır yaralanır. Ertuğrul ve alpları yaşanan sert çarpışmadan sonra kurtulmuşlardır. Diğer yandan Tuğtekin, Noyan’ın tuzağına düşmüştür. Tuğtekin, Noyan tarafından ağır bir şekilde yaralanır.  Saadetin Köpek, askerlerini obaya göndererek, Ertuğrul’un yakalanmasını emreder. Bütün bunlar yaşanırken, Tuğtekin ve Gökçe obaya getirilir. Gökçe ölmüş, Tuğtekin ise ağır yaralıdır. Bu olay obada büyük bir infial meydana getirir. Olanları öğrenen Ertuğrul, her şeyi göze alarak obaya gelir. Sungur Tekin ile tartıştığı sırada Tuğtekin vefat eder. Ertuğrul, gözyaşları içinde intikam yemini etmiştir. Alplar ise kervansaraydan çıkan Boğaç’ı yakalayarak mağaraya getirirler.
                                                                                        

Süperhaber

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.