Diriliş Ertuğrul Hollanda'ya gönderme mi yaptı?

Diriliş Ertuğrul Hollanda'ya gönderme mi yaptı?

Ekranların en çok izlenen dizisi olan TRT1'de her çarşamba akşamı yayınlanan Diriliş Ertuğrul'un yeni bölüm sahnesi olay oldu.

Diriliş Ertuğrul 15 Mart 2017 Çarşamba günü akşamı 80.bölümüyle ekrana gelecek. Yeni bölümde neler yaşanacak Bamsi ölecek mi sorusu izleyiciler tarafından merak edilse de yayınlanan bir sahne bir anda sosyal medyanın gündemine oturdu. Hatta öyle yorumlar aldı ki bu bölüm Hollanda'ya gönderme olarak yorumlandı

TRT1 ekranlarının reyting rekorları kıran dizisi 'Diriliş Ertuğrul'un yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Ertuğrul, Bizanslılara dersini veriyor ve "Türk'e pusu kurulmaz, Türk'ten intikam alınmaz, Türk'e ceza kesilmez' diyerek seyirciyi adeta mest ediyor.

'Diriliş Ertuğrul'da nefesler yine tutuldu. Sonunda, savaş başlıyor. Ertuğrul Bizanslılar'a karşı kılıcını kuşanıyor ve "bu topraklarda ezan dinmeyecek, bayrak inmeyecek" diyerek izleyici heyecanlandırdı.

Son dönemde yaşanan olaylar sonrasında ise sosyal medyada Diriliş Ertuğrul'un gönderme yaptığı yorumunda bulunuldu.

Yeni bölümün fragmanını izleyen vatandaşlar sosyal medya üzerinden Türk'ün gücü yorumunu yaparak gündeme göndermede bulundu.

İnternethaber

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.