Diriliş Ertuğrul dizisiyle ilgili iftiralara cevap verdi!

Diriliş Ertuğrul dizisiyle ilgili iftiralara cevap verdi!

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Diriliş Ertuğrul dizisinin başrolünde oynayan 'Engin Altan Düzyatan zam aldı' haberleri asılsız çıktı.

Geçtiğimiz gün 'Engin Altan Düzyatan zam aldı' çıkması üzerine Diriliş Ertuğrul'un yapımcısı Mehmet Bozdağ açıklama yaptı. İddialar hakkında konuşan Bozdağ "Tamamen hayal mahsulü ve kurgu unsuru" dedi. 

Oyuncunun, dizideki karakterin dışında başka bir role bürünmesini ve seyirci karşısına çıkmasını istemeyen yapımcı Düzyatan’a, “Tatil yaptığın dönemde ücretini ödeyeyim” teklifinde bulundu. Düzyatan, bu istek üzerine filmde oynamaktan vazgeçti. Oyuncunun bu hareketinden dolayı çok mutlu olan Bozdağ’ın yeni sezonda Düzyatan’ın bölüm başı aldığı 60 bin TL’yi 100 bin TL’ye çıkardığı iddia edildi. 

Twitter hesabı üzerinden açıklama yapan Mehmet Bozdağ, iddiaları kesin bir dille yalanladı. 

Yapılan kamuoyu açıklamasında ise şu ifadelere yer verildi:

"Yapımcılığını üstlendiğimiz Diriliş 'Ertuğrul' Dizisi başrol oyuncusu Engin Altan Düzyatan'la ilgili bazı basın kuruluşlarında yer alan 'Diriliş Ertuğrul'da Oynayan Engin Altan Düzyatan Zam Mı Aldı?', 'Ertuğrul Gaziye Zam',  'Sakalını Kesmeyince Zam Aldı' başlığıyla yayınlanan haberler ve haberlerde yer alan içerikler gerçeği yansıtmamaktadır.

Tamamen hayal mahsulü ve kurgu unsuru olan haberlerde yer alan; oyuncunun, dizideki karakteri dışında başka bir role bürünmesi ve seyrici karşısına çıkmasını istemeyen yapımcının Düzyatan'a jest yaparak bölüm başı aldığı ücreti arttırdığı bilgisi doğru değildir.

Türkiye'de izlenme ve reyting rekoları kıran, 30'dan fazla ülkede yayınlanan, yapım ve senaryo içeriği olarak milyonların takdirini kazanan Diriliş 'Ertuğrul' dizimizi; magazinleştirme amacı güden ve siz değerli izleyicilerimizi yanlış bilgilendiren bu tür haberlerin gerçekle ilgisi olmadığı bilgisini kamuoyu ve izleyicilerimizle paylaşırız"

mehmet-bozda-twitter

KAYNAK HABER10

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.