Diriliş Ertuğrul bu akşam yayınlanacak mı? (26 Ekim)

Diriliş Ertuğrul bu akşam yayınlanacak mı? (26 Ekim)

TRT 1'in fenomen dizisi Diriliş Ertuğrul hayranları aylardır dizilerinin artık yeni sezonu ile ekranlara gelmesini bekliyor. Tatile girdiği zamandan beri yeniden başlaması uzayan Diriliş Ertuğrul, kendi günü olan bugün yani 26 Ekim Çarşamba var mı?

Türkiye'nin reyting rekorları kıran, yayınlandığı gün sosyal-medya'da en çok konuşulan ve milyonlarca hayranı bulunan Diriliş Ertuğrul için net tarih belirlendi ve dizi artık başlıyor. Dizinin 3.Sezonu'nun ilk bölümü olan 62. Bölümü 26 Ekim 2016 Çarşamba, yani bu akşam izleyenleri ile buluşacak.

Geçtiğimiz yıl 30 Eylül'de başlayan dizi, 2.Sezonu'nu bitirmesinin ardından uzunca zamandır tatildeydi. Osmanlı'nın kuruluş dönemini ve Kayı boyunu işleyen dizi, bu sene ekrana gelecek 3.Sezonu'nun sık sık ertelenmesinin ardından nihayet bu akşam saat 21.30'da ekranlarda olacak ve sevenlerine yeniden "merhaba" diyecek.

Geçtiğimiz sezon Kayı Boyu'nun Bizans üzerine büyük göçü ile son bulan Diriliş Ertuğrul, 3.Sezonu'nda Kayı Boyu'nun bir devlet olma yolunda atacağı ilk adımları işleyecek. Bu sezon Ertuğrul Gazi önderliğindeki Kayı'ların Ticari ve Diplomatik ilişkilerine şahit olacağız. Her sezon olduğu gibi bu sezonda savaşları ve boylar arası mücadeleleri işleyecek Diriliş Ertuğrul dizisi, 26 Ekim, yani bugünden itibaren Çarşamba akşamları ekrana gelmeye devam edecek.

Diriliş Ertuğrul bu sene yeni oyuncuları ve daha güçlü bir prodüksiyon ile çok daha etkileyici bölümler ile Çarşamba Akşamları TRT 1'de...

Risalehaber.com

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.