Diriliş Ertuğrul bu akşam başlıyor mu? Diriliş Ertuğrul ne zaman başlayacak?

Diriliş Ertuğrul bu akşam başlıyor mu? Diriliş Ertuğrul ne zaman başlayacak?

TRT 1'in sevilen ve reyting rekortmeni dizisi Diriliş Ertuğrul, hala başlamayarak izleyicisini endişelendiriyor. Pek çok kişi, dizinin günü olan Çarşamba, yani bu akşam başlayıp başlamayacağını merak ediyor.

Diriliş Ertuğrul ile ilgili merak edilen sorulara cevap, dizinin yapımcısı Mehmet Bozdağ tarafından geldi. Dizinin yeni sezonunun ne zaman başlayacağını merak eden Diriliş Ertuğrul severler, dizinin sorumlularını soru yağmuruna tutmuş durumda. Peki Diriliş Ertuğrul yeni sezon ne zaman ekrana gelecek?

Diriliş Ertuğrul bu akşam, yani 05 Ekim Çarşamba günü başlayacak mı?

Diriliş, bu akşam izleyici ile buluşamayacak. Dizinin 3.Sezonunun ilk bölümü bu akşam değil. Dizinin ne zaman başlayacağı ile ilgili ise dizinin yapımcısı şu açıklamayı yaptı;

"Diriliş Ertuğrul dizisi iki yıldır memleketimizde ve dünyanın bir çok ülkensinde büyük bir heyecan ve merakla yakından takip edilmektedir. Ekip olarak gece gündüz bu ilgiye layık olamak için çalışmaktayız. Aynı zamanda dizimizin bu kadar ilgi görmesi bizi ziyadesiyle mutlu etmektedir. Zira marifet iltifata tabidir.

Diriliş Ertuğrul dizisi her yeni yayın döneminde Kayı boyunun yolculuk hikayesini anlatırken, tarihsel olarak başka diyarlara misafir olmaktadır. Bu da her yıl yeni bir konsept ve yeni bir hazırlık sürecini beraberinde getirmektedir. Bu yıl yaşadığımız darbe süreci bu hazırlıklarımızı menfi yönde etkilemiştir. Yine eğitimler sırasında bir oyuncumuzun ağır bir şekilde yaralanması, çekim takvimini bir hayli ileri atmıştır.

Elimizde olmayan sebelerden dolayı ve işimizi titizlikle yapma gayreti nedeniyle bu sezon birkaç hafta gecilmeli başlayacağız. Gecikmeden dolayı izleyicilerimizin bizi anlayışla karşılayacağını ümit etmekteyiz. İnşallah ekim ayı içerisinde Diriliş Ertuğrul dizisi sevenleriyle buluşacaktır"

Diriliş Ertuğrul'un ne zaman başlayacağı ile ilgili net bir tarih verilmiş durumda değil. Şimdilik pek çok kişi de beklemede. Kesin olan, Ekim ayı içerisinde dizinin izleyici ile buluşacağı. Kesin tarih verildiğinde sizlerle paylaşacağız.

Risalehaber.com

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.