Diriliş Ertuğrul 75. Bölüm Fragmanı | Yeni Bölüm'de neler olacak?

Diriliş Ertuğrul 75. Bölüm Fragmanı | Yeni Bölüm'de neler olacak?

Milyonların sevgilisi fenomen dizi Diriliş Ertuğrul, 1 Şubat 2017'de yayınlanacak 75.Bölümü ile de yine izleyiciyi ekran başına kilitlemeye hazırlanıyor. Son derece heyecan dolu geçen son bölümün ardından, Diriliş Ertuğrul 75.Bölüm de sürprizlere gebe.

TRT 1 Ekranlarının vazgeçilmezi fenomen dizi Diriliş Ertuğrul, 75.Bölüm ile yolculuğuna tam gaz devam ediyor. Her bölümü ile izleyiciyi ekran başına kilitleyen Diriliş Ertuğrul, 1 Şubat'ta yayınlanacak yeni bölümü ile de yine izleyenlere heyecan dolu anlar yaşatacak.

74.Bölüm'de Ertuğrul ile Tekfur'un dostluk ilişkilerine değinilmiş ve Vasilius'un hain planları ekrana aktarılmıştı. Türkler ile Bizans arasında savaş başlatmak için Tekfur'u Ertuğrul'un hanında öldürmek ise bir sonraki plan idi. Aslıhan’a ilgisi olan Sadettin Köpek, Ural’ın da desteğiyle Candar Bey’den Aslıhan’ı istemiştir. Daha önce Çolpan’la birlikte Toktamış Bey’i öldüren Aybüke, Kutluca tarafından sorguya çekilmiş, bu tehlikeli durum Çolpan’a yansıtılınca Çolpan hemen harekete geçerek acımadan Aybüke’yi öldürmüştür. Gün geçtikçe Çavdar Obasında gördüğü kirli işlerden rahatsız olan Kutluca nasıl bir tavır alacağı ise büyük merak konusu olmuştur. 

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 75.BÖLÜM FRAGMANI

Diriliş Ertuğrul'un 01 Şubat 2017'de yayınlanacak yeni bölümünün fragmanı da yayınlandı.

 

Risalehaber.com

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.
1 Yorum