Diriliş Ertuğrul 72.Bölüm bu akşam var mı? 11 Ocak Diriliş Ertuğrul yeni bölüm var mı?

Diriliş Ertuğrul 72.Bölüm bu akşam var mı? 11 Ocak Diriliş Ertuğrul yeni bölüm var mı?

Diriliş Ertuğrul Hayranları son günlerde diziye özlem duyuyor. Dizinin en son bölümü 28 Aralık 2016 günü yayınlanmıştı. 4 Ocak'ta yayınlanması gereken 72. Bölüm ertelenmişti. Peki Diriliş Ertuğrul 72. Bölüm ne zaman? Diriliş Ertuğrul bugün yayınlanacak mı

TRT 1'in fenomen dizisi Diriliş Ertuğrul geçtiğimiz hafta hayranlarını üzdü. Dizinin 4 Ocak 2017 tarihinde yayınlanması beklenen yeni bölümü ileri bir tarihe ertelendi. Dizi yapımcıları tarafından açıklanan karar sonrası Diriliş Ertuğrul 72. Bölüm için bekleyen hayranları hasret duymaya başladı. Dizinin son bölümü 28 Aralık 2016 Çarşamba Günü yayınlanmıştı. Dizinin sevenleri; Diriliş Ertuğrul yeni bölüm bu hafta yayınlanacak mı? Diriliş Ertuğrul 11 Ocak'ta var mı? Diriliş Ertuğrul 72.Bölüm bu akşam yayınlanacak mı? Diriliş Ertuğrul 72. Bölüm ne zaman ekrana gelecek? sorularını sormaya başladı.

Başrollerini Engin Altan Düzyatan, Hülya Darcan ve Esra Bilgiç'in paylaştığı dizinin 72. Bölümü için heyecan dorukta. 4 Ocak'ta yayınlanmayan bölüm ne zaman? Yeni Bölüm Fragmanı ile birlikte haberimize.

Diriliş Ertuğrul 72. Bölüm bu akşam yayınlanacak mı?

Diriliş Ertuğrul'un yeni bölümü, yani 72. Bölümü, 11 Ocak 2017 Çarşamba günü yani yarın ekranlara gelecek. Diriliş Ertuğrul 1 haftalık aranın ardından yeniden sevenleri ile buluşmaya hazırlanıyor. Diriliş Ertuğrul bu hafta kendi gününde ve kendi saatinde ekrana gelecek. Diriliş Ertuğrul 72.Bölümü bu akşam izleyici ile tekrar buluşuyor.

İşte Diriliş Ertuğrul 11 Ocak 72.Bölüm Fragmanı

 

Risalehaber.com

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.