Diriliş Ertuğrul 71.bölüm fragmanı- Diriliş Ertuğrul'da neler olacak?

Diriliş Ertuğrul 71.bölüm fragmanı- Diriliş Ertuğrul'da neler olacak?

Başladığı günden itibaren reyting rekorları kıran Diriliş Ertuğrul 71.bölüm fragmanı yine nefes kesti. İşte sevilen dizi Diriliş Ertuğrul 71.bölüm tanıtımı ve tüm detayları

Diriliş Ertuğrul geçk akşam yayınlanan bölümüyle izleyenleri şok etkisinde bıraktı. Ertuğrul'un yeni bölüm fragmanı ise büyük merak konusu oldu. Dizinin son bölümünde Ertuğrul Bey’in sırrını saklamak zorunda olan Halime, Hayme Ana’nın Ertuğrul için döktüğü gözyaşları karşısında zor anlar yaşadı. Haçlıların desteklediği Han fetih edildi ve ezanlarla açıldı. Her çarşamba günü yayınlanan ve reytinglerde rekor kıran Diriliş Ertuğrul 71.bölüm fragmanı yayınladı. Peki Diriliş Ertuğrul 71. bölüm fragmanında oba beyi, çok sevdiği Halime hatunu Devlet-ül Alâ'nın bekası için terk mi edecektir? İşte Aksiyon dolu dizinin yeni bölüm fragmanı ve tüm detayları

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 71.BÖLÜM FRAGMANI

 

Başrollerinde Engin Altan Düzyatan, Hülya Darcan, Esra Bilgiç’in yer aldığı, yeni sezonda Kürşat Alnıaçık, Lebip Gökhan gibi oyuncularla kadrosunu genişleten TRT 1’in rekortmen dizisi Diriliş ‘Ertuğrul’ 71.bölümü 28 Aralık çarşamba günü ekrana gelecek.

Diriliş Ertuğrul 71.bölümünde neler olacak?

Civardaki tehlikelere karşı güçlerini birleştirmeleri gerektiği düşüncesiyle Candar Bey, Ertuğrul Bey’e kızıyla evlenmesi teklifinde bulunmuştur. Beklemediği bir teklifle karşılaşan Ertuğrul Bey, şimdi Candar Bey’le Halime arasındadır. Bir tarafta obasının geleceği bir tarafta canından çok sevdiği Halime arasında sıkışıp kalan Ertuğrul Bey nasıl bir karar verecektir?

Ertuğrul Bey, pazarın hâkimiyetini ele geçirdikten sonra siyasi ve ticari bağları güçlendirmek için bir toy düzenlemeye karar verir. Toy meclisine gelen davetsiz misafir Sadettin Köpek, yeni sorunların temelini atacaktır. Siyasi bir gerilimin ortasında kalan Ertuğrul Bey beklemediği bu hamleyle zor duruma düşmüştür. Bu zor durumdan nasıl yol izleyerek kurtulacaktır?

Ural sinsi planlarına ara vermeden devam etmektedir. Batuhan’ın getireceği haberle şoke olan Ural Ertuğrul Bey’i zor durumda bırakacak yeni tuzağını kurmuştur. Ona göre bu tuzak, ona hem altın hem de pazarın anahtarını getirecektir. Peki Ural’ın bu hamlesi başarıya ulaşabilecek midir?

Haber 7

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.